Breaking news

Ramona Bădescu a afișat un trup de sirenă la Balul Operei din Cluj

loading...

Ramona Bădescu a fost gazda Balului Operei din Cluj, alături de realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan. Actrița și-a făcut apariția la Opera Națională din Cluj într-o rochie neagră, cu trenă, creația designerului italian Carlo Pignatelli!

ramona badescuRamona Bădescu a venit în țară la sfârșitul săptămânii trecute, special pentru a fi prezentă la Cluj, acolo unde a prezentat un eveniment de mare anvergură, cea de-a XVIII-a ediție a Balului Operei.

Spectacolul italian organizat în cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit! Elegantă și rafinată, prezența Ramonei Bădescu nu a putut trece nici de această dată neobservată. Actrița și cântăreața a schimbat mai multe rochii la acest eveniment de gală, însă sâmbătă seara a fascinat audiența într-o rochie lungă, neagră, cu trenă, creația designerului italian Carlo Pignatelli, care i-a pus în evidență trupul de sirenă.

Ramona Bădescu arată mai bine ca niciodată, talia ei de viespe și decolteul atrăgător făcând furori pe scena Operei din Cluj. Dieta pe care a ținut-o în ultima perioadă și orele petrecute la sala de sport au dat rezultate optime.

“A fost un eveniment de mare clasă, pe scena căruia m-am simțit extraordinar. Am făcut oficiile de gazdă, alături de colegul meu de prezentare, am cântat, m-am distrat și sper să revin la Cluj și cu altă ocazie. După Balul Operei mă grăbesc să ajung în Italia, la Roma, acolo unde pe 2 martie îmi voi prezenta spectacolul “Pasiune”, în cadrul căruia am invitați de marcă”, spune Ramona Bădescu.

Balul Operei s-a desfășurat sâmbătă și duminică seară, iar clujenii au avut parte de un program de 70 de minute al Operei Naționale, urmat apoi de decernarea premiilor Lya Hubic și Mecena, dar și de un program artistic de excepție.

Sâmbătă, participanții s-au delectat cu un  spectacol de modă al unor designeri italieni, dar și de aniversarea a 20 de ani de Transilvania Fashion printr-o prezentare de modă la care au luat parte modelele cele mai importante ale agenției. Duminică au avut loc decernarea trofeului “Emblema de Cluj” și decernarea titlului de “Seniorii Cetății”, evenimente urmate de un recital de muzică clasică și de un cocktail.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata