Breaking news

Radu Mazăre va fi Suleyman Magnificul la Carnavalul de la Mamaia

loading...

Radu Mazăre nu se lasă și continuă să șocheze opinia publică. La carnavalul de la Mamaia de sâmbătă, primarul constănțean va apărea în fața mulțimii deghizat în Suleyman Magnificul.

radu mazare - suleymanPrimăria Municipiului Constanța și FashionTV România, organizează sâmbătă, de la ora 21.00, în Piața Cazino Mamaia, o ediție speciala a Carnavalului Mamaia 2013.

Sufletul petrecerii și regele carnavalului va fi nimeni altul decât primarul Constanței, Radu Mazăre.

Pentru această ediție specială a Carnavalului Mamaia 2013, primarul Radu Mazăre se va costuma în Suleyman Magnificul, al zecelea Sultan al Imperiului Otoman și cel mai puternic și cunoscut conducător al secolului al XVI-lea. Alături îi vor sta unele dintre cele mai frumoase fete din România, modelele FashionTV.

Atmosfera va fi întreținută de 11 care alegorice și zeci de animatori ai cluburilor din Mamaia, care vor defila pe promenadă și vor oferi reprezentații pe cea mai impresionantă scenă, iar cele mai spectaculoase dintre carele alegorice vor fi premiate în această ediție specială a Carnavalului Mamaia 2013.

Carele alegorice vor porni la ora 20.00, din parcarea Telegondola Perla, spre Piața Cazino. Parada carelor alegorice este o acțiune de promovare a brandului stațiunii Mamaia drept una dintre cele mai fashion și atractive destinații de vacanță din Europa.

loading...
1 Comentariu
  1. Camelian Propinatiu spune

    Scopul politicilor anticulturale este ca politicienii sa lucreze cu inlocuitori de intelectuali, cu nechezoli, in cercetare, arte si educatie. De fapt, momentul Festival Enescu cerea triplarea bugetului pentru România Radio si TVR Cultural!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata