Breaking news

Radu Mazăre, în rolul Împăratului Ramses al II-lea, la Carnavalul de la Mamaia

loading...

Primarul Radu Mazăre a defilat sâmbătă seară în rolul impunătorului Ramses al II-lea în ultima zi a Carnavalului de la Mamaia, făcând senzație în stațiunea de la Malul Mării Negre.

radu mazare - ramses al II-leaSâmbătă seara, pe scena Fashiontv au urcat lei, șerpi, cămile și un crocodil, în cea mai spectaculoasă ediție a carnavalului de până în prezent, dedicată Egiptului antic.

Fascinantele animale, aduse în scenă de dresorii profesioniști ai Circului Americano Vargas, au uimit publicul, făcând cu atât mai reală acțiunea de pe scenă, din care nu au lipsit personaje de legendă precum zeități, regi, luptători din armata egipteană sau irezistibilele neveste ale faraonului Ramses.

Protagonistul spectacolului, primarul Radu Mazăre, a intrat foarte bine în rolul faraonului Ramses al II-lea. De la apariția faraonului Ramses pe spectaculosul car alegoric, în forma unui sfinx imens, până la costume, machiaj, decor, scenariu și efectele speciale, show-ul oferit a fost impecabil.

Spectacolul a beneficiat de participarea vedetei de televiziune Cabral, care a interpretat rolul Marelui Preot al Egiptului Antic. Invitați speciali au fost și doi maeștri în lupte corp la corp:  Francesco Filho, campion mondial de K1, care a interpretat rolul lui Bak – generalul carelor faraonului, și președintele Federației Naționale de Karate, Dorel Bulearcă.

Scena a impresionat prin demonstrații de lupte, dar și momente de dans, invitați surpriză și momente de magie create de iluzionistul de talie mondială Cezar Bălășoiu.

În cadrul ultimei ediții a Carnavalului Mamaia din acest an, au fost acordate premii speciale cluburilor Bellagio, Princess și Le Gaga, care, în această vară, au impresionat turiștii prin spectacolul oferit. Un premiu special a primit și campionul mondial Francesco Filho, dar și brandul Paluggio, care a creat peste 180 de costume pentru edițiile Carnavalului Mamaia 2014.

Carnavalul Mamaia a atras, pe toată durata verii, zeci de mii de spectatori care au venit să se bucure de spectacolele unice și cu intrare liberă, dedicate turiștilor de Fashiontv România și Primăria Municipiului Constanța. Primarul Radu Mazăre a fost, pe rând, Cezar, Ștefan cel Mare și Ramses în spectacole de excepție care au adus câte un fragment de istorie pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014. Peste 500 de persoane au fost implicate în organizarea carnavalului și a festivalului, pe toată durata verii.

Mamaia a devenit stațiunea distracției, iar avantajul colaborării cu Fashiontv este acela că litoralul românesc a putut fi promovat foarte rapid și printr-un mesaj pozitiv, în peste 190 de țări din întreaga lume.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

mazare - imaprat ramses

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata