Breaking news

Radu Mazăre a defilat la carnaval îmbrăcat în Suleyman Magnificul

loading...

Radu Mazăre a fost sufletul Carnavalului de la Mamaia, unde primarul a apărut costumat în celebrul Suleyman Magnificul, în uralele celor prezenți la manifestare.

radu mazare - suleymanCarnavalul Mamaia 2013 a început în urmă cu două luni și-a atras în fiecare weekend prin show-urile sale mii de turiști în Piața Cazino din Mamaia, iar sâmbătă seara și-a invitat din nou publicul la o ediție specială.

După ce a fost Ludovic al XIV-lea în deschiderea carnavalului și regale babilonian Nabucodonosor, primarul Constanței a adus în fata publicului un nou personaj istoric de renume: Suleyman Magnificul!

Acesta este un personaj rămas în istorie pentru dezvoltarea culturală pe care a adus-o Imperiului Otoman în timpul domniei sale. El a fost un personaj controversat datorită vieții sale private când a hotărât să încalce tradițiile, căsătorindu-se cu o supusă din haremul său. Suleyman Magnificul mai este cunoscut publicului de astăzi datorita succesul de care se bucura serialul care îi poartă numele.

O surpriză a fost apariția pe scenă a Antoniei, care a interpretat piesa sa Jameia special pentru cei prezenți în public, dar și pentru cei care au urmărit show-ul live pe Fpeople.ro, site oficial al FashionTV în România.

Reprezentația Antoniei a făcut parte din momentul artistic oferit de Clubul Crush, unul dintre cluburile participante cu care alegorice.

Seara de sâmbătă a inclus și premierea celor mai spectaculoase care alegorice și a show-urilor oferite de cele 11 cluburi participante la Carnaval Mamaia 2013.

Premiile acordate au fost următoarele:

Princess Summer Club – Premiul pentru implicarea in realizarea spectacolelor cu diverse teme ale Carnavalului Mamaia 2013

Coyote Ugly Saloon – Premiul pentru cea mai spectaculoasa aparitie

DJ Pascal – Premiu special pentru DJ-ul cu cea mai mare implicare in realizarea spectacolelor de la Carnaval Mamaia 2013

Clubul Bellagio – Premiul pentru cel mai spectaculos car alegoric

Spectacolul sa incheiat cu imnul Viva Mamaia, un moment la care au participat salvamarii din Mamaia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata