Breaking news

Preocupări de timp liber – tendinţe în rândul bărbaţilor de era modernă

loading...

În rândul bărbaţilor interesul pentru nou este mereu la cele mai înalte cote. Să fie acesta motivul pentru care masajul erotic devine parte din activităţile de timp liber? Nu mai este de multă vreme un secret în faptul că masajul erotic a acaparat piaţa, masculină cel puţin; ideea de a seduce privirile bărbaţilor este deja o încântare perpetuă.

masaj barbatDesigur, masajul erotic nu este o unică opţiune în rândul bărbaţilor. Aceştia se delectează de regulă cu tot ceea ce înseamnă stilul erotic, intimul explorat altfel. Psihologic vorbind au de ce să facă asta şi partenerele lor actuale sau viitoare au numai de câştigat. Înţelegem plăcerea de moment însă nu este de ignorat ceea ce ţine de beneficiile pe termen lung.

Masajul şi eroticul

Ca un prim interes în ceea ce înseamnă masajul erotic reprezentanţii masculini sunt cei care preferă seducţia. La asta se adaugă şi tot ceea ce ţine de relaxarea în sine, de masajul la propriu ce aduce şi el beneficii trupeşti. Întrebăm în unul din cele mai populare locuri de acest gen, la un salon, Masaj Club Bucuresti; motivele pentru care tot mai mulţi le trec pragul sunt din rândul celor care caută relaxare la nivel extins: Sunt bărbați de regulă cu vârstă între 30 şi 50+, sunt dornici să încerce ceva nou. Au venituri medii şi peste medie şi se doresc a fi înconjuraţi de prieteni când îşi programează un astfel de răsfăţ.

Profilul unui doritor de masaj erotic înseamnă şi ecuaţia desluşită: mulți sunt cei care caută ceva nou, îndrăznesc asta, care îşi permit orice. Restul sunt aventurieri care trebuie să bifeze cel puţin o dată în viaţă o experienţă unică de acest gen.

Indiferent din ce mediu vin sunt mai mult decât curioşi ce se întâmplă în spatele copertinelor, în spatele geamurilor cu perdele roşii, acolo unde parcă totul te invită de fapt la relaxare. Şi de asta au parte până la urmă însă într-un mod complex. În primul rând sunt invitaţi acolo unde au parte de un masaj la propriu. Urmează şi partea interesantă, de seducţie, urmează partea şi mai interesantă de masaj fin, delicat şi totuşi atât de intens în modul în care se simte totul.

Cu o bază pe simţurile ce sunt delectate din toate punctele de vedere, masajul erotic cucereşte în continuare inimile bărbaţilor, alături de interesul acestora. Nu este însă singurul de încercat, exact aşa cum spun şi cei care au trecut pragul unui salon de acest gen. Este şi videochatul în discuţie. Sunt însă acestea poate o formă egoistă de a trăi experienţe intime? De fapt începe totul cu o curiozitate ieşită din comun şi continuă cu o explozie în ceea ce priveşte avântul de a vedea mai multe.

Ce pare interesant este că interzisul sau pudicul devine o atracţie maximă. Aşa că bărbaţii cunosc cel mai bine asta. Dacă au şi beneficiul de a câştiga experienţă complexă, de a cunoaşte trucuri de seducţie spre exemplu, atunci cu atât mai bine.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata