Breaking news

Povestea fabuloasă a unui fiu de preot care a defilat pe marile podiumuri ale lumii

loading...

Judecând dupa înfatisarea lui, am putea crede ca acest baiat nu are una dintre cele mai ortodoxe “meserii”. Nu ar fi decât o idee preconceputa.

ciprian-silasiSurprinzator sau nu, Ciprian Silasi este un sibian pasionat de muzica populara. Este considerat unul dintre cei mai frumosi cantareti de muzica populara, iar povestea lui de viata este fabuloasa. A lasat cariera de model, pe locul doi, pentru muzica.

Putini îl stiu ca fiind tânarul care defila pe marile podiumuri ale lumii, prezent în pictoriale, coperte de reviste sau ca prezenta pentru designeri cunoscuti în toata lumea. De câtiva ani, viata l-a readus la pasiunea sa din copilarie, muzica. În ultima vreme i-a dedicat mult timp si a cântat în fata oamenilor în cadrul mai multor emisiuni de folclor, spectacole sau la diverse evenimente. Astazi, oamenii îl urmaresc la televizor si îl recunosc ca artist.

“Toata lumea îmi spunea sa fac moda. La un moment dat am plecat din tara sa îmi gasesc de lucru, iar într-un restaurant un designer mi-a propus, în timp ce îl serveam, sa fac poze pentru el, sa fac prezentari. În felul acesta a început ,,nebunia”. La întoarcerea în tara am început sa iau legatura cu agentiile din Bucuresti si sa încep o colaborare. Asa a început totul, mai mult dintr-o joaca”, povesteste Ciprian Silasi.

Dragostea pentru cantecul popular i-a fost insuflata de parinti, iar dupa ce tatal sau nu a mai fost a început sa ia lectii de canto si sa se dedice muzicii. “Într-o anumita perioada mergea treaba cu modelling-ul, în alta nu. Am început sa urmez ore de canto sa ma recreez, sa ies din monotonie si sa îmi animez timpul, apoi am constientizat, în urma sfaturilor date de profesoara mea, ca am potential si am încercat sa ma îndrept într-o directie corecta si rentabila pentru mine ca persoana. Am început prin canto clasic, dar dupa doi ani am mers spre muzica populara pentru ca îmi era mai drag, ma caracteriza, fiind si crescut la tara, m-am regasit mai mult în aceasta latura”, ne-a mai dezvaluit Ciprian.

Desi recunoaste ca muzica este aproape totul pentru el, cea mai importanta realizare a sa este fiul sau Mladin. Vocea îi tremura de fiecare data când îi pronunta numele. Ciprian ne-a povestit că îi dedică mult timp fiului său, se joacă împreună, colorează, îi face toate poftele şi aproape că nu îi poate refuza nimic.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarna, cantaretul a lansat primul lui colind: “In fiecare an am incercat sa aduc ceva nou in atentia celor ce imi asculta cantecele. Anul acesta is mandru ca am reusit sa inregistrez primul meu colind. Sper sa va placa si sa il cantati “In zi sfanta de Craciun””.

fiu-de-preot-ciprian-silasi

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata