Breaking news

Pepe, tratat regeşte de soţia sa. Îi aduce micul dejun la pat

loading...

Pentru că este prins cu filmările de la “Te cunosc de undeva!” și “Next Star”, Pepe este răsfățat din plin de soția sa. Aceasta îi servește micul dejun în pat.

pepe rasfatat de sotiePepe este foarte prins în această perioadă cu filmările pentrun transforming show-ul “Te cunosc de undeva!”, emisiune aflată deja la cel de-al patrulea sezon, dar şi cu înregistrările de la “Next Star”, show prezentat de Dan Negru, în care Pepe este membru al juriului alături de Lora, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru.

Deşi show-urile de televiziune îi ocupă mai tot timpul, Pepe nu neglijeazã nici cariera muzicalã, artistul lucrând la un nou single, astfel că are tot mai puţin timp să stea acasă cu familia. Cu toate astea, soţia sa, Raluca, îl răsfaţă cum poate mai bine şi îi pregăteşte micul dejun în fiecare dimineţă, servindu-i-l în pat.

Pe cântăreţul de muzică latino, Pepe, îl puteţi urmări în fiecare sămbătă de la ora 20:30, la Antena 1 în transforming show-ul “Te cunosc de undeva!”, dar şi la “Next Star”, începând din data de 19 septembrie de la ora 20:30.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata