Breaking news

Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant în timp ce lua 10.000 euro de la un medic

loading...

Oana Zăvoranu a prinsă de polițiști, în flagrant, joi, în timp ce primea suma de 10.000 de euro de la un medic estetician. Potrivit anchetatorilor, vedeta l-ar fi șantajat pe chirurg să-i dea suma de bani întrucât i-ar fi făcut o operație nereușită la sâni.

oana zavoranuOana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe chirurg că va dezvălui presei informaţii compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte 10.000 de euro. Zăvoranca îi reproșa medicului estetician că nu i-a făcut cum trebuie o operație estetică.

După ce a fost prinsă în folagrant în timp ce primea banii, Oana Zăvoranu a fost luată de polițiști și dusă la audieri la sediul Secției 12 Poliție din București.

Oana Zăvoranu l-ar fi amenințat pe medic, că în cazul în care nu îi dă banii, va merge la presă și dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul “Victor Babeş” din Bucureşti. Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

loading...
1 Comentariu
  1. fsfavfvasvar spune

    degetul ala,bagati-l in kur ,zdreanta dreakului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata