Breaking news

Oana Roxana Andrei a câștigat titlul de Miss Universe România 2013

loading...

Oana Roxana Andrei din Târgovişte, a câștigat sâmbătă seară, concursul Miss Universe România 2013, și va reprezenta țara la finala internațională de la Moscova, de pe 9 noiembrie.

Oana Roxana AndreiOana Roxana Andrei, în vârstă de 26 de ani a câștigat cea de-a 16-a ediţie Miss Universe România.

Concursul de frumusețe a adus în prim plan 20 dintre cele mai frumoase românce.

Juriul de specialitate a evaluat concurentele după fiecare probă, cu note de la 1 la 10, la final realizându-se o medie aritmetică.

Din echipa experţilor au făcut parte Lena Criveanu – designer vestimentar la Galeria Designerilor Români, Ana Nechita Amelian – fashion editor,  Mike Costache – preşedintele Miss Universe România Organization, Aura Cercel – designer vestimentar şi fost manechin, Monica Grosu Tusac – Miss Universe România 1995, Alexandru Ciucu – designer; şi Iuliana Marciuc – producător TVR.

Telespectatorii si-au putut alege preferatele, prin SMS-uri. Publicul a decis Miss Popularitate, prin SMS-uri.

În perioada premergătoare finalei, 22 de concurente au petrecut trei săptămâni în cantonament, iar în urma acestei perioade de pregătire două dintre ele au fost eliminate.

În cadrul show-ului final, transmis în direct pe TVR2, cele 20 de aspirante la coroana de Miss Universe România au avut de trecut prin patru probe clasice ale unui concurs de frumuseţe: proba ţinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seară şi interviul.

De la o probă la alta au fost eliminate câte cinci concurente, iar la finalul spectacolului au fost decernate următoarele titluri:

Premiul presei: Oana Roxana Andrei Miss

Popularitate: (cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor): Laura Maria Iordache Miss Congeniality: Cătălina Georgiana Manolache

Miss Fotogenie: Laura Maria Iordache

Miss Universe România 2013: Oana Roxana Andrei

Fericita câştigătoare a titlului de Miss Universe România 2013 va petrecere trei săptămâni la Moscova, unde, alături de alte 90 de contracandidate din întreaga lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata