Breaking news

O poloneză vrea să facă sex cu 100.000 de bărbați

loading...

Ania Lisewska, o poloneză în vârstă de 20 de ani vrea să intre în Cartea Recordurilor ca fiind prima femeie din lume care a reușit să facă sex cu peste 100.000 de bărbați. 

Ania LisewskaAnita Lisewska s-a înscris la Maratonul Sexului pentru ca în decursul vieții sale să facă sex cu peste 100.000 de bărbați, ca să intre în Cartea Recordurilor.

Tânăra a început deja să lucreze la acest record mondial, apelând la bărbații din Varșovia.

Îmi place sexul, mă distrează și îmi plac mult bărbații. Dar, în Polonia, sexul este un subiect tabu”, se plânge tânăra.

 

Drept urmare, femeia vrea să se extindă în întreaga lume. Mai exact, poloneza caută bărbați doritori să se culce cu ea ca să își poată îndeplini cât mai curând recordul mondial.

Bărbații doritori să aibă parte de o partidă fierbinte cu poloneza îi pot scrie pe site-ul ei, unde trebuie să completeze un formular.

Pentru a atinge recordul de 100.000 de bărbați cu care a făcut sex, în 27 de ani, poloneza, trebuie să se culce zilnic cu câte 10 masculi.

Dacă dublează cifra, va reuși să atingă recordul 14 ani. Cine se oferă să o ajute pe poloneză să intre în Cartea Recordurilor?!

loading...
4 Comentarii
 1. Tolea spune

  Unde pot sa ma inscriu si eu?

 2. Bogdan spune

  unde ne putem inscrie si noi ????

 3. fernando spune

  asa e cum dam de tine ???? sau unde ne putrm antalnii ?

 4. bang spune

  cred ca va face turneu femeia :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata