Breaking news

O infirmieră s-a fotografiat alături de Gabriel Cotabiță pe patul de spital la reanimare

loading...

O infirmieră de la Spitalul Floreasca s-a fotografiat stând în pat alături de Gabriel Cotabiţă în timp ce artistul se afla la terapie intensivă. Pentru gestul său, asistenta s-a ales cu suspendarea din funcție și riscă să rămână fără serviciu.

cotabita - asistentaO infirmieră de la Spitalul Floreasca a reușit să scandalizeze o țară întreagă pentru că s-a fotografiat alături de Cotabiță.

Fotografia cu cei doi a ajuns în presă la două luni de când Cotabiță a fost adus la Spital în stare de inconștiență.

În imagine apare femeia îmbrăcată în halat albastru în timp ce îl îmbrățișează pe Cotabiță.

Pentru gestul său incalificabil, asistenta riscă să fie dată afară din Spitalul Floreasca.

Conducerea Spitalului de Urgenţă Floreasca a demarat o anchetă după ce o femeie s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă în patul de la terapie intensivă.

Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, a precizat că momentan nu se ştie dacă femeia respectivă este angajata instituţiei.

”Conducerea spitalului a dispus demararea unei cercetări administrative pentru a se vedea circumstanţele în care este posibil să fi fost făcută această fotografie la noi în spital… În momentul de faţă luăm în calcul toate posibilităţile, nu vă pot confirma în momentul acesta dacă este angajata noastră sau nu. Şefa de secţie verifică toate asistentele. Va trebui audiat tot personalul”, a declarat Bogdan Opriţa, pentru emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1.

Până la finalizarea anchetei, contractul de muncă al infirmierei a fost suspendat, conform prevederilor legale. A fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului, pentru a efectua verificări , au precizat reprezentanţii Spitalului Floreasca.

Angajata spitalului nu este personal medico-sanitar, ci de îngrijire şi lucrează de mult timp în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali ai unităţii sanitare.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata