Nicole Cherry visează să câștige un premiu Grammy

loading...

Nicole Cherry, adolescenta de numai 16 ani care face furori în România, visează să câștige un premiu Grammy.

Nicole Cherry - GrammyDuminică, 18 ianuarie, de la 13:00, Florentina Fântânaru are o invitată pe cât de talentată, pe atât de încrezătoare: Nicole Cherry, adolescenta de numai 16 ani care visează să câștige un premiu Grammy și își canalizează tot efortul artistic în această direcție.

Dincolo de aparențe, Nicole Cherry este o tânără care are o relație apropiată cu părinții ei, cei care au susținut-o necondiționat atunci când ea a decis că trebuie să devină cântăreață, dar și cu sora ei, make-up artist, care, deși nu locuiește în țară, vine să își machieze sora ori de câte ori are nevoie.

Nicole spune că este perfecționistă și că este foarte dură cu ea însăși: Am fost foarte severă cu mine, când eram mică nici nu-mi plăcea să mă ascult.

Ca orice adolescentă, Nicole are mici obsesii vestimentare: Am o obsesie pentru teniși, cred că am vreo 30 de perechi. Îmi doresc foarte mult să ajung în America, nu neapărat să locuiesc acolo, dar vreau să merg în vizită.

Cât de sever e tatăl ei când vine vorba de băieți, cum de îl are pe Justin Bieber chiar la ea în sufragerie și de ce Amy Winehouse este artista ei preferată duminică, de la 13:00, la Antena Stars.

639 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*