Breaking news

Nicolae Lăcătuș, jandarmul cu voce de aur, eliminat la X Factor – VIDEO

loading...

Nicolae Lăcătuș, celebrul jandarm care în primăvară a impresionat o țară întreagă cu vocea lui, a fost respins de juriul X Factor România 2013. 

nicolae lacatusDacă pe youtube încă face ravagii cu piesa „Eram tânăr cu speranțe”, care a adunat peste 1,2 milioane de vizualizări, Nicolae Lăcătuș nu a reușit să treacă de exigentul juriu de la X Factor.

Jandarmul a fost recunoscut de delia, apreciat de Bittman cu un ”DA” și invidiat de Cheloo pentru numărul de vizualizări adunate pe youtube.

Deși a interpretat impecabil acapella piesa „Eram tânăr cu speranțe”, Nicolae a primit doar un singur DA. Bittman l-a vrut în etapa următoare, dar s-au opus Delia și Cheloo.

“Am senzația că am trăit degeaba”, a spus Bittman după care i-a dat un ”DA”.

Cheloo a spus un NU hotărât. Iar delia la fel argumentându-și refuzul prin faptul că: Nu stiu ce ai putea sa faci la X Factor, ai smuls cateva lacrimi cu piesa ta, dar atat. Raspunsul meu e NU.

loading...
3 Comentarii
  1. Maxim Mircea Ionut spune

    Poi normal ca el nu are tate si cur ca delia….cat despre cheloo cu unele mizeri de melodi…si mistoouri de om bolnav..nah in fine

  2. Vasile Manta spune

    ori cum x factor este si va fi o emisie de cacat mai ales chelo care din punctul meu de vedere nu are ce cauta al nu cinta el vb un cintaret adv este si va fi andra bitman si multi alti nu chelo care ori cum este un boschetar

  3. Profa De Muzica Muntean spune

    Nicolae Lacatus in afara de acest cantec mai stii vreunul?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata