Breaking news

Nicolae Furdui Iancu și-a salvat un prieten de la înec

loading...
0 5

Nicolae Furdui Iancu povestește sâmbătă la emisiunea „Dincolo de aparențe”, de de Antena Stars, cum și-a salvat un prieten de la înec.

nicolae furdui iancuSâmbătă, 24 ianuarie, invitat să treacă Dincolo de aparențe alături de Florentina Fântânaru este marele artist român Nicolae Furdui Iancu.

Acesta îi va mărturisi realizatoarei emisiunii de la Antena Stars că unul dintre cele mai dure momente din viața lui, când a fost nevoit să își mențină sângele rece, a fost când și-a salvat de la înec un prieten.

Totul s-a întâmplat la Băile Felix, pe vremea când era student, când cei doi au intrat într-un bazin foarte adânc.

Emoționat, cântărețul de muzică populară povestește că cel căruia i-a salvat viața cu multe decenii în urmă îl sună constant și îi amintește de acest episod.

Nicolae Furdui Iancu îi va mărturisi Florentinei Fântânaru că mereu familia a fost pe primul plan.

„Nu a fost nevoie să fiu sever cu copiii mei, am fost un exemplu pentru ei și l-au urmat”, recunoaște artistul, care își dorește ca tenacitatea sa, felul în care a luptat în viață să învingă toate problemele alături de familie, să fie moștenite și de copiii lui.

Cum se simte în ipostaza de bunic, care a fost cea mai grea decizie pe care a fost nevoit să o ia, cum își petrece verile și cum se străduiește să păstreze tradițiile și, mai ales, de ce, sâmbătă, de la 13:00, la Dincolo de aparențe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata