Breaking news

Neil Patrick Harris, în chiloți pe scena premiilor Oscar 2015

loading...

Neil Patrick Harris, gazda celei de-a 87-a gală a premiilor Oscar, a apărut duminică, seară, pe scenă, în ..chiloți. Actorul a parodiat astfel filmul Birdman, desemnat cel mai bun lungmetraj.

Neil Patrick HarrisActorul, aflat pentru prima dată în postura de prezentator la Oscar, a apărut pe scenă, aproape gol, având pe el doar o pereche de chiloți albi, șosete negre și pantofi.

Neil Patrick Harris a parodiat astfel o scenă din filmul Birdman, în care Michael Keaton aleargă în chiloți prin Times Square.

Ajuns pe scenă, în chiloți, ușor stânjenit de moment, actorul a spus: Actoria e o meserie bună, iar viitorul nostru este în mâinile vedetelor tinere, după care i-a prezentat pe Margot Robbie și Miles Teller.

Neil Patrick Harris, nu a dezamăgit aşteptările şi a avut o evoluţie savuroasă, deschizând evenimentul cu un omagiu adus istoriei cinematografiei.

Momentul de deschidere al galei a evidenţiat talentul de cântăreţ şi dansator al actorului Neil Patrick Harris, într-un moment muzical artistic şi umoristic, în care starul american a colaborat cu Anna Kendrick şi Jack Black, aducând un tribut muzical filmelor, marcat şi de câteva referiri amuzante, precum cele care au vizat filmul “Fifty Shades of Grey” şi ameninţările aduse de tehnologia digitală.

Neil Patrick Harris a glumit şi pe seama încasărilor mici generate de multe lungmetraje nominalizate la categoria “cel mai bun film”, spunând că “American Sniper”, cu cele 300 milioane de dolari ale sale reprezintă “un fel de Oprah Winfrey”.

A fost pentru prima dată când Neil Patrick Harris a prezentat premiile Oscar. Actorul a ajuns la Oscar după ce a avut succes cu galele Emmy şi Tony.

Neil Patrick Harris - oscar 2015

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata