Breaking news

Nadia Comăneci, terfelită și jignită de nulități precum Robert Turcescu și Luana Ibacka

loading...

Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral și colonelul lui Băsescu, Robert Turcescu s-au pus să o atace în mod nedrept și rușinos, pe marea campioană mondială și olimpică Nadia Comăneci.

nadia atacata de turcescu si luanaCa să iasă în față și să beneficieze de atenția presei, colonelul Turcescu și Luana Ibacka, s-au pus să o atace pe Nadia doar pentru faptul că face reclamă la margarină. Sub pretextul că margarina este dăunătoare pentru sănătate, cei doi au pus tunurile pe Nadia.

În timp ce fosta soție a lui Cabral îi spune Nadiei că să îi fie rușine, Turcescu sare și mai mult calul și o face cerșetoare, nemernică și că i-ar da zece șuturi în fund.

Cu un mare sentiment de dezgust, am răspuns azi unui mail care se semna Fundația Nadia Comăneci și nu mai știu ce bla-bla uri…Am răspuns cu întreagă dezamăgire a generației care a crescut- transmițând și urmatoarei generatii, valorile legate de o adevărata ambasadoare a sportului și sănătății.. Nu vă gândiți că Nadia Comăenci prestează doar în spot..Ea merge într-o campanie absolutamente agresivă, prin școli, și se adresează personal copiilor, legându-se prin toate instrumentele posibile de marketing și PR, de această otravă…Generația de azi nu a văzut-o pe Nadia fetița, cei mici știu doar că e o campioană, o imagine bună a țării noastre în întreaga lume. Așa că.. e logic, dacă ea recomandă otrava, ei să creadă că e bună..Plus că, mama, tata și bunica, au spus despre Nadia că e bună…O persoană bună, nu te poate îndemna la ceva rău, nu??.. doar toți avem încredere în ea… (citez o junioară)… RUȘINE NADIA!”, a scris Luana pe blog.

Robert Turcescu, realizatorul tv băsist de la B1 TV, s-a băgat și el în seamă și a jignit-o într-un mod grosolan și mârlănesc, pe marea campioană, Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci poate să-și bage-n fund reclama ei la margarină? Vai mama ei de cerșetoare, ce-a ajuns… I-aș da numai zece… șuturi în fund! O nemernică, vinde otravă pe arginți!”, a scris Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Turcescu crede că toată lumea este cerșetoare, așa cum este el, când se ducea și se milogea la Becali să îi dea bani ca să facă un documentar.

Nici într-o mie de ani, cele două nulități nu vor ajunge nici la 1% din performanțele și celebritatea Nadiei, poate și de aici atacul și jignirile scârboase.

Comportamentul celor două nulități, Turcescu și Luana dovedesc încă odată proverbul cum că românii își dau singuri cu stângul în dreptul și își ponegresc și devorează propriile valori. Nadia Comăneci este un brand, este o legendă vie, o persoană care a scris istorie în gimnastica mondială. Nadia este persoana respectată și adulată încă în întreaga lume, deși a devenit celebră în urmă cu 37 de ani la Olimpiada de la Montreal, când a reușit să ia de 7 ori nota zece.

Însă s-au găsit două nulități să facă pe filozofii și deștepții, să spună ei că margarina este o otravă. În locul firmei care produce margarină, la care Nadia face reclamă, i-aș da în judecată pe cei doi deștepți și le-aș cere sume colosale drept despăgubire pentru declarații nefondate și defăimătoare la adresa campaniei și a produsului, ca să îi învețe minte să își mai dea cu părerea.

Margarina este produsă și vândută în întreaga lume de zeci de ani de zile. Dacă ar fi fost otravă, nu se mai comercializa. Nu am auzit vreun caz de deces pentru că ar fi mâncat margarină.

loading...
3 Comentarii
 1. Instrumente masura spune

  Rautatea este gratuita si intalnita la tot pasul. Nadia Comaneci este o doamna foarte inteligenta si va sti sa nu puna la suflet toate vorbele neavenitilor.

 2. Iancu Jianul spune

  MARGARINA NU EXTE UN PRETEXT C-AR FI NESANATOASA, CHIAR ESTE NESANATOASA!
  A fost folosita ca aliment artificial procesat, in lipsa untului pe vremea celui de-al IIlea razboi mondial! Si mai nou in lipsa CAP-urilor distruse de distrusii romani dupa lovitura de stat din 89! Deci pentru o fosta campioana mondiala de gimnastica reprezinta O CRIMA la IMAGINEA ROMANIAEI SI ASA ANEMICA!… dar felul in care sa pus accentul asta a fost specific basist!

 3. dana spune

  rusine Luana si Turcescu cine sunteti voi sa o critcati pe Nadia ? Sunteti niste nulitati sa va fie rusine ………..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata