Breaking news

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Globurile de Aur 2015

loading...
0 13

Nadia Comăneci, celebra gimnastă română care a făcut istorie la Olimpiada de la Montreal, a fost prezentă duminică seară, la gala Globurile de Aur 2015, desfăşurată la Los Angeles.

nadia comaneci - globurile de aur 2015Nadia Comăneci a defilat pe covorul roșu alături de soțul ei, Bart Conner, la cea de-a 72-a gală a premiilor Globul de Aur. Cei doi gimnaști au făcut fotografii alături de vedete precum Julianne Moore, Patricia Arquette şi Michael Keaton.

The Grand Budapest Hotel şi Boyhood au fost marile câștigătoare ale galei Globurilor de Aur 2015. Primul a primit trofeul pentru cel mai bun film  la categoria comedie, iar cel de-al doilea, Globul de Aur pentru cel mai bun film  la categoria dramă.

Eddie Redmayne a câştigat titlul de cel mai bun actor într-un film dramatic pentru portretizarea fizicianului Stephen Hawking în filmul “The Theory of Everything”, iar cel mai bun actor de comedie a fost considerat Michael Keaton, pentru rolul principal din filmul “Birdman”.

Actorul George Clooney a primit premiul pentru întreaga carieră.

La categoria cel mai bun film într-o limbă străină, a fost desemnat câștigător filmul rusesc Leviatanul, o dramă care prezintă lupta unui bărbat cu primarul corupt din localitate pentru o bucată de pământ.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata