Breaking news

Monica Columbeanu a devenit imaginea FRAMESI, în România

loading...

Cunoscutul manechin, Monica Columbeanu a acceptat să devină  imaginea salonului de spa care face parte din grupul Miko . Împreună cu firma Miko, Monica Columbeanu va  ajuta mai mulți copii instituționalizați din  Centrul de asistență Socială Școala Jiului și Sf. Iosif.

framesi 2 În total vor fi invitați la petrecerea de 1 iunie, 80 de copii cărora le-am pregătit un program artistic ce presupune și un teatru de păpuși dar și cadouri substanțiale pentru copii defavorizați constând în haine, jucării, cărți, dulciuri.

O parte din copii invitați la petrecerea de 1 iunie provin din centrele de asistență socială, o parte copii VIP și o parte copii clienți Miko. 5 copii cu reale talente de pictori vor realiza câteva tablouri ce vor fi scoase la licitatie la cocktailul ce va avea loc începând cu ora 20.00, dar de această dată la el participă doar părinții și iubitorii de artă.

Împreună cu grupul Miko mi-am propus să ajut mai mulți copii aflați în centrele de asistență social. Primul eveniment marca MIKO va avea loc pe data de 1 iunie, ocazie cu care vom aduce la București, 35 de copii institutionalizați și cărora le vom oferi  șansa să interacționeze cu alți copii de vârsta lor și cu persoane dornice să îi adopte la distanță”, a declarat Monica Columbeanu.

Salonul de spa Miko oferă o gamă variată de servicii pentru înfrumusețare cu ajutorul celor mai  performante echipamente (Cellu M6, Slim Up Ultra, LuxoMed, Huber, Velashape, Thermage, Ultrashape, Acccent Xl) şi o varietate de servicii: hairstyle, cosmetică, tratamente corporale personalizate, tratamente anti-aging, masaj, împachetări, fitness, solar, manichiură, pedichiură.

Pentru serviciile de hairstyle în cadrul centrelor Miko puteți beneficia de:

– extensii de păr natural care se pot vopsi, tunde și pentru ocazii speciale şuviţe bicolore: blonde cu vârfuri mov sau portocalii, maro cu terminaţii verzi sau orange, sau cu ştrasuri Swarowsky pentru o înfăţişare extravagantă.

– diagnoza firului de păr și a scalpului, această analiză se face pentru a descoperi tipul de păr şi pentru a indica ce produse puteţi folosi acasă pentru a avea un păr sănătos şi strălucitor.

– tunsori și restucturare fir de păr cu faimoasa foarfeca ventaglio. VENTAGLIO – tunde, filează şi restructurează firul de păr. O tunsoare cu VENTAGLIO este secretul unui păr sănătos şi cu volum. Această foarfecă realizează o reconstrucţie selectivă a firului de păr eliminând doar firele degradate.miko palace - coafor(2)

În cadrul salonului se efectuează și tratamente ale firului de păr cu ajutorul unui colorant ce revitaliează firul de păr degradat. Framclor add este un fluid colorant care revitalizează atât culoarea naturală cât şi pe cea cosmetică în câteva minute, lasând părul strălucitor.

Secretul lui Framcolor Add  sta în acidul BETA HYDROXY, o substanţă care netezeşte şi care menţine pH părului închis la valoarea sa fiziologică, nealterându-i structura. Culoarea se accentuează instantaneu  şi se reîmprospătează. Framcolor add este disponibilă în 10 nuanţe: 3 culori pure, una strălucitoare, 6 reflexe colorante.  Framcolor Add are în compoziţie: vitamina E – împotriva îmbătrânirii, vitamin H – pentru restructurare şi pigmenţi concentraţi pentru rezultate izbitoare.

loading...
5 Comentarii
 1. diana spune

  Este foarte frumoasa

 2. salsa spune

  monica este intr-adevar un manechin la noi. ma bucur pt ea. are o familie frumoasa

 3. florina spune

  as vrea sa ma duc si eu la miko dar sunt preturi piperate

 4. Mihai ionut spune

  Foarte tare , mult respect am sa vin sa tot citesc blogul este foarte interesant!

 5. flori spune

  Anul acesta am cununat. Am fost la miko, m-am vopsit, coafat si machiat. Am primit mii de complimente si asta face ca banii dati acolo sa fie justificati. Nu credeti? Preturi pe masura produselor si serviciilor.Eu zic ca merita, si nu sunt una care arunca cu banii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata