Breaking news

Monica Anghel a dezvăluit rețeta la celebra prăjitură cu brânză – VIDEO

loading...

Monica Anghel a pregătit celebra sa prăjitura cu brânză, live, în matinalul „Deșteptarea” de la Europa FM, în bucătăria unei familii din Iași.

placinta monica anghelSecretul celebrei prăjituri cu brânză a la Monica Anghel a fost dezvăluit, ieri –  când matinalii Europa FM au făcut emisia din casa unei familii din Iași. Monica a gătit faimoasa ei prăjitură, live, în emisiunea „Deșteptarea”, în bucătăria familiei și le-a oferit-o apoi gazdelor, spre deliciul tuturor.

Monica Anghel mărturisește că este „vânată” pentru această rețetă.

„O să gătesc celebra mea rețetă de prăjitură cu brânză, o să o punem și pe youtube, și pe pagina noastră de Facebook Europa FM, ca să nu mă mai întrebe nimeni, niciodată, rețeta! Nu trece zi fără să mă întrebe cineva… <<Auzi, da’ rețeta aia de prăjitură cu brânză, cum e>>? Este o rețetă proprie, originală. Eu am inventat-o pentru că mi-am dorit să pot pregăti ceva dulce, neapărat cu brânză, să se poată face repede și să fie fără blat a spus Monica râzând în hohote.

George Zafiu și Vlad Petreanu au așteptat și ei nerăbdători ca desertul să fie gata, făcând față cu greu mirosului apetisant al prăjiturii care se rumenea domol în cuptor și care a învăluit întreaga casă. „George, știu că aștepți de multă vreme prăjitura asta!”i-a spus Monica lui George Zafiu, râzând în hohote.

„E disperat! E focalizat pe prăjitură!” s-a amuzat și Vlad Petreanu, uitându-se la George care înghițea deja în sec. Mirosul îmbietor i-a ademenit și pe vecinii din blocul în care locuiește familia. Aceștia au venit să guste celebra prăjitură a Monicăi și au certificat faptul că nu degeaba rețeta este atât de vânată.

Iată râvnita rețetă a prăjiturii cu brânză a la Monica Anghel: 2 kg brânză de vaci, 16 ouă, 250 g smântână, 250 g iaurt, 250 ml lapte, coaja de la o lămâie, 8 linguri griș, 10 pliculețe zahăr vanilat, 20 linguri zahăr, Esență de rom sau de migdale (după gust). Se pot pune si stafide rehidratate

Se preîncălzește cuptorul. Se amestecă toate ingredientele, se toarnă întreaga compoziție într-un vas de yena și se dă la cuptor timp de o oră – o oră și jumătate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata