Breaking news

Modelele care apar în calendarul ortodox gay, înșelate. Ședința foto era pentru un catalog

loading...

Scandal monstru în România din cauza calendarului ortodox gay 2014. Modelele care apar în fotografii susțin că au fost înșelate. Habar nu aveau că imaginile cu ei vor fi editate în photoshop și publicate în calendarul cu pricina.

preoti gay calendar otodoxModelele masculine care apar în calendarul cu preoți ortodocși gay, dintre care Alex Tarom care lucrează pentru Botezatu, au fost înșelate de organizatori. Când au aflat unde au apărut fotografiile cu ei, manechinii români au rămas cu gura căscată.

Robert Nicorescu, unul dintre modelele masculine care apar în calendarul gay rupe tăcerea și spune cum a fost înșelat atât el cât și restul manechinilor.

Robert Nicorescu a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro că el a fost contactat de agenția cu care are contract pentru o ședință foto destinată unui catalog, nicidecum pentru calendarul gay.

Prin intermediul agenției Best Casting am ajuns să fac ședința foto pentru un presupus catalog. În niciun caz pentru calendarul ortodox. Nici eu și nici celelalte modele ce apar în calendar nu am știut că fotografiile vor apărea acolo. Am aflat de acest lucru tot de la ei, și ei fiind revoltați de apariție”, a spus Robert Nicorescu pentru exclusivNEWS.ro.

Pavel Petrișor, reprezentantul Agenției i-a trimis un e-mail lui Robert Nicorescu în care spune că Teodora Pop a sunat pentru ședința foto dând următoarele detalii: Teodora Pop îmi scria: Firma pentru care se va face catalogul este Lestat Monroe Initials L.M. S.R.L. – “Small company investing in new ventures”. Produsul este un catalog de prezentare a imaginii firmei într-un mod artistic, inedit, pentru public feminin și masculin. Vom lucra cu fotografa Corina Olaru. 

Cu atât mai grav este și faptul că fotografiile au fost editate în photoshop și au fost adăugați preoți alături de modelele masculine.

A fost o ședință foto foarte scurtă, de aproximativ o oră. Locația a fost în clădirea „Universul„ de pe strada Ion Brezoianu din București. Preoții sunt inexistenți….ei au fost adăugați ulterior în photosop. Nu ar fi acceptat nimeni să  pozeze lângă niște preoți”, a mai declarat Robert Nicorescu pentru exclusivNEWS.ro.

Întrebat de exclusivNEWS.ro dacă în schimbul unei sume mari de bani, ar fi acceptat să apară într-un astfel de calendar, Robert Nicorescu a fost categoric: Niciodată! Nu aș fi pozat într-o asemenea ipostază.

Modelul român este deranjat de faptul că a fost înșelat și că imaginea lui a fost folosită fără acordul său într-un astfel de calendar: În primul rând mă deranjează faptul că au fost folosite imaginile cu mine într-un calendar gay. Probabil că dacă erau folosite într-un calendar oarecare nu mă deranja. Și în al doilea rând, evident pentru că mi-a fost ascuns adevăratul scop al ședinței foto.

Nu doar modelele ar fi fost înșelate de organizatorul calendarului gay, ci și agenția care a intermediat ședința foto.

Din câte am înțeles și agenția a fost înșelată la rândul ei. M-au sunat să-și ceară scuze pentru cele întâmplate, motivând că habar nu aveau, și mai apoi mi-au trimis și un e-mail în acest sens. Ceea ce mă deranjează este faptul că agenția ce ne reprezintă nu a luat atitudine. A lăsat să treacă totul pur și simplu. Sau cine știe, poate că știau dinainte pentru ce vom poza”, a mărturisit Robert Nicorescu.

Manechinul spune că nu are nimic cu homosexualii și că este doar deranjat de faptul că a fost înșelat. Din acest motiv este dispus ca împreună cu ceilalți manechini să-l acționeze în judecată pe francezul Lestat Monroe care a organizat înșelătoria cu calendarul gay pentru că le-a afectat imaginea. Un alt model care a participat la ședința foto și care a fost înșelat este Alex Tarom din echipa lui Botezatu.

Nu am nimic cu homosexualii atâta timp cât își văd de treaba lor. Lestat Monroe este cel care s-a ocupat de această ședință foto. La fel se numește și firma care a publicat calendarul. Probabil că această persoană trebuie dată în judecată de către toți cei care am apărut în calendar. Imaginea nu știu în ce mod mi-a fost afectată și nici nu mă interesează prea mult asta. Mă deranjează pe mine ca persoană să fiu asociat cu astfel de publicații”, a concluzionat Robert Nicorescu.

Cel care a filmat making off-ul ședinței foto cu pricina este Anthony Icuagu, fost concurent la Vocea României în 2012.

Organizatorul calendarului gay a declarat pentru The Huffington Post că modelele masculine care apar dezbrăcate în calendar, sunt membri ai unei comunităţi care luptă pentru drepturile homosexualilor, pentru căsătoriile între homosexuali şi pentru libertatea exprimării şi egalitate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata