Breaking news

Mirela Boureanu Vaida vrea sã îşi cumpere un cal

loading...

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1, se relaxează înainte de marea finală, mergând la hipodrom pentru o ședință de călărie.

mierla vaidaDoar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea finalã a celui mai îndrãgit reality show matrimonial, „Mireasã pentru fiul meu”, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodatã, atât pentru cele trei cupluri finaliste, cât şi pentru frumoasa prezentatoare.

Andreea şi Alin, Cornelia şi Dragoş şi Lorena şi George ar putea sã îşi uneascã destinele în marea finalã care va avea loc sâmbãtã, 24 august, însã în dragoste, ca şi în rãzboi, deznodãmântul nu poate fi niciodatã previzibil.

Nici pentru Mirela lucrurile nu sunt deloc simple, tensiunea care pluteşte în casã, emoţiile concurenţilor şi sentimentele contradictorii care îi stãpânesc în ultimele zile îi îngreuneazã mult munca de zi cu zi a prezentatoarei.

Astfel cã Mirela şi-a gãsit un antidot perfect şi totodatã o metodã de relaxare extraordinarã: Mi-am gãsit liniştea în echitaţie, e sportul care are atât de multã adrenalinã şi care mã elibereazã de orice energie negativã. Deocamdatã nu am un cãluţ al meu, dar îmi doresc foarte tare sã îmi cumpãr unul. Îmi place mult comuniunea om-cal. Ca şi în viaţã, dacã nu suntem o echipã, nu putem face nimic. Îţi trebuie mult autocontrol şi multã concentrare.

Şi pentru cã orice face, face cu multã pasiune şi dãruire, Mirela se pregãteşte de ceva vreme şi pentru primul ei concurs de echitaţie, proba cu obstacole: Mi-aş fi dorit foarte mult sã pot participa chiar anul acesta, dar, din pãcate, timpul pentru antrenamente este prea scurt. Prefer sã mai aştept, pentru cã în momentul în care voi participa, nu voi accepta decât un loc 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata