Breaking news

Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii Mireasă pentru fiul meu, vacanță de vis în Italia

loading...

Mirela Boureanu Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii de mare succes „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, a petrecut, săptămâna trecută, o vacanță de vis alături de soțul ei, ȋn Italia.

mirelaVedeta Antena 1 a ales ca destinație de concediu Sudul Italiei, mai exact Coasta Amalfi și Insula Capri. Aici, ea a degustat din specialitățile culinare locale și a făcut o „cură” de fructe de mare (caracatiță, scoici, stridii, calamari). Totul asezonat cu delicioase vinuri rose locale.

Frumoasa actriță și cântăreață a fost de-a dreptul fascinată de livezile de lămâi uriașe, prezente la tot pasul. De aici, aproape totul in zonă are aromă de lămâie: ȋnghețata, săpunul, lumânările, lichiorul, uleiul de gătit. Din toate, Mirela a achiziționat câte puțin pentru a le face cadouri celor dragi de acasă.

Mirela Boureanu Vaida și soțul ei s-au cazat ȋntr-o vilă din Positano, o vilă care i-a cam dat de furcă vedetei. Și asta pentru că era situată la ȋnălțime și, pentru a merge la plajă, trebuia să urce și să coboare, de două ori pe zi, nici mai mult, nici mai puțin decât 800 de trepte! De aici, până la o frumoasă febră musculară nu a mai fost cale lungă, dar, după două zile, mușchii Mirelei și-au revenit!

Vedeta Antena 1 a ȋnchiriat și o ambarcațiune, pentru a face o excursie in celebra și frumoasa insulă Capri, unde a vizitat grotele. Și, nu s-a oprit aici! Pe un scooter, pe uscat, gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a putut vizita toată coasta amalfitană, pe drumurile sinuoase și strâmte, extrem de abrupte și ȋnguste.

Mirela a ținut morțiș să facă o incursiune și-n Pompei și să manânce, la Napoli, o pizza, loc unde se spune că se găsește cea mai bună pizza din lume. Pe lângă pizza, Napoli mai este cunoscut și ca fiind un oraș cu un trafic infernal și multe mașini. Lucru confirmat și simțit, pe propria-i piele și de Mirela care, pentru că nu a putut găsi loc de parcare, a trebuit să meargă 2 km pe jos!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata