Breaking news

Mircea Badea, salariu de 7000 de euro

loading...

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, primește lunar un salariu frumușel, în valoare de 7000 de euro, conform site-ului emulte.ro

mirceabadeazi1350 euro pe zi, atâta primește Mircea Badea de la trustul Intact, pentru că vorbește,zilnic fie la radio fie la tv. În această sumă intră însă şi prestaţia acestuia de la Radio Zu, dar şi salariul său ca director de programe la Antena 2. Deși ar părea mare suma, în realitate nu este dacă o comparăm cu veniturile altor colegi de trust, care primesc și 20.000 de euro lunar sau cu alți colegi de breaslă, al cărăor salariu sare și de 20.000 de euro pe lună.

Însă își merită fiecare bănuț primit, întrucât emisiunea este lider de audiență pe intervalul orar, fiind una dintre cele mai ieftine emisiuni de pe piață și care produce foarte mulți bani trustului Intact.

Pe lângă banii câștigați din contractul cu Antenele, Mircea Badea își rotunjește veniturile și din contractele de publicitate încheiate pentru promovarea unei mărci de mașină.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata