Breaking news

Minorii care i-au vandalizat casa lui Nick Rădoi din Los Angeles, prinși de poliție

loading...

Poliția din Los Angeles a reușit să-i prindă pe cei 100 de minori care în urmă cu o lună de zile au vandalizat casa românului Nick Rădoi, provocându-i pagube de peste un milion de dolari.

casa nick radoiÎn urmă cu aproape o lună, conacul de 7 milioane de dolari al afaceristului român Nick Rădoi, a fost devastat de un grup de adolescenţi, majoritatea dintre ei minori.

Un tânăr american a organizat o petrecere în casa miliardarului român și a taxat participanţii cu 3 dolari biletul de intrare.

O dată intraţi în casă, cei peste 100 de tineri petrecăreți au plecat acasă cu ce au putut.

Unii au furat haine de firmă, alții echipamente electronice, o armură medievală, dar și un leopard de zapadă, împăiat, care valora 250 de mii de dolari. Poliția din Los Angeles a reușit să prindă 20 de persoane care au participat la vandalizarea casei, doi dintre aceștia fiind adulți.

“Le mulţumesc şerifilor pentru ajutor. Dacă nu erau ei, nu ajungeam niciodată să aflu cine a făcut aceste lucruri josnice. Ştiu că nu le-a fost deloc uşor şi sper că cei care mi-au făcut rău, să plătească”, a declarat Nick Rădoi pentru ziarul Click.

Tinerii reținuți de poliție vor fi acuzați de vandalism, distrugere, violarea unei proprietăţi private şi obţinerea de foloase necuvenite prin violarea proprietăţii private.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata