Breaking news

Mingile Simonei Halep, mănușile lui Bonjansky și tricourile lui Tănase, scoase la licitație

loading...

Mingile Simonei Halep, mănușile lui Bonjansky, tricourile lui Tănase și Maxim și rochia Anei Ivanovic, scoase la licitație în scop caritabil.

simona halepSuperkombat, Asociația Fight for Life Charity și Casa Regală a României, reprezentată de Altețele Sale Regale, Prințesa Lia și Prințul Paul al României, vor organiza vineri, 15 mai, Gala de caritate “Superkombat Fight for Life”, în cadrul căreia vor fi scoase la licitație produse valoroase, provenite de la sportivi de renume. Banii strânși în urma licitației vor fi direcționați pentru ajutarea copiilor bolnavi de leucemie.

Evenimentul caritabil “Superkombat Fight for Life”, care va avea loc la Ambasad’Or Otopeni, vineri, 15 mai, începând cu orele 20.00, și la care vor participa personalități marcante, precum ambasadori, sportivi celebri, persoane publice și oameni de afaceri, va avea trei părți:

  • Lansarea oficială a campaniei internaționale “Superkombat Fight for Life Charity”, derulată în peste 50 de țări, care va avea drept scop ajutarea copiilor grav bolnavi și nevoiași din Romania, dar și din străinătate.
  • Licitație în scop caritabil de produse valoroase, provenite de la sportivi de renume, precum Simona Halep, Remy Bonjansky, Cristian Tănase, Ana Ivanovici, Andrei Stoica, Leonard Doroftei, Cătălin Moroșanu sau Alexandru Maxim, precum și de picturi și sculpturi realizate de copii talentați. Banii strânși în urma licitației vor fi folosiți pentru ajutarea copiilor bolnavi de leucemie
  • Acordarea de premii pentru personalitățile marcante, care s-au implicat activ în activități de responsabilitate socială

Superkombat a fost alături de Fight for Life Charity la aproape toate evenimentele caritabile organizate  de asociația umanitară, Eduard Irimia, Președintele Superkombat, anunţând că va dona o parte din încasările de la gala de pe 23 mai, de la Bucureşti, transmisă în direct în 90 de ţări, dar va pune şi la dispoziţie o parte din spaţiile publicitare tot în acest scop.

“Fiind implicat în conducerea Superkombat la nivel mondial, am discutat cu partenerii noştri şi cu oamenii implicaţi în fenomen şi faptul că avem un expunerea din evenimente nu este vândută 100% de fiecare dată, am decis că partea respectivă o putem pune la dispoziţia unor fundaţii din întreagal ume aşa cum este Fight for Life din România pentru a putea atrage potenţiali donatori pentru cazurile caritabile. Pe lângă faptul că punem la dispoziţie spaţii publicitare, vom dona şi o parte din încasările din bilete la următoarele cinci gale din 2015. Prima gală, Superkombat World Grand Prix, va avea loc pe 23 mai la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar o parte din incasări va fi donată pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de leucemie”, a declarat Eduard Irimia.

 „Pentru noi, caritatea reprezintă în egală măsură o datorie și o onoare. Ajutarea oamenilor nevoiași este ca un balsam pentru suflet. Este foarte important să poți și să vrei, mai ales, să-i ajuți pe semenii tăi aflați la nevoie. Împreună cu Fight for Life Charity Charity și Superkombat vrem să facem ceva amplu, să încercăm să ajutam oameni din toata lumea. Vrem să arătăm lumii întregi că în România există oameni valoroși, capabili să-i ajute pe străinii aflați la nevoie”, a punctat Alteța Sa Regala, Prințesa Lia a României.

„Această gală caritabilă este ânceputul unui șir impresionant de acțiuni de strângere de fonduri, ce va avea loc la nivel internațional. Ne bucurăm de susținerea multor vedete, care ne-au donat lucruri personale cu autografe pentru a le licita în scop caritabil. Vom licita creații artistice realizate de copiii talentați, dar și obiecte primite de la vedete. Aici pot enumera patru mingi de tenis semnate de Simona Halep, mănușile lui Remy Bonjansky, o rochie de tenis de la Ana Ivanovic, tricourile lui Alexandru Maxim și căpitanul Stelei, Cristi Tănase, mingea cu care Claudiu Keseru a dat golul câștigător în meciul României contra Insulelor Feroe, o minge cu autografele fotbaliștilor de la Steaua București, un tricou al lui Andrei Stoica, manusile lui Leonard Doroftei si Catalin Morosanu, un album cu autograful lui Smiley  și multe alte obiecte primite de la sportivi și artiști de renume”, a declarat Otilia Caloian, Vicepreședintele Asociației Fight for Life Charity.

Promoția Superkombat revine la București, pe 23 mai, la Sala Polivalentă, cu un spectacol incendiar, transmis în direct în 90 de țări, și din care nu vor lipsi frații Bogdan și Andrei Stoica. În total, luptători de pe trei continente vor participa la gala care va programa un maraton de meciuri profesioniste, iar o parte considerabilă din încasări va fi donată către Fight for Life Charity.

“Fight for life Charity” este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, înființată din necesitatea  și dorința de a le acorda oamenilor nevoiași șansa la o viață mai bună.

Donațiile se pot face direct, pe site-ul www.fightforlife.ro sau în următoarele conturi:

Cont in LEI: RO60 PIRB 4240 7611 3000 1000 , deschis la Piraeus Bank

Cont in LEI: RO 14 INGB 0000 9999 0434 7811, deschis la ING Bank

Cont in EURO: RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank

Cont in USD: RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank

Cod SWIFT: INGBROBU

Date de contact Fight for Life Charity

Email: contact@fightforlife.ro

Web: www.fightforlife.ro

Adresa: Str. Odei Nr. 16, Sector 4, București

Cod de inregistrare fiscala nr:  33071474

Telefon: 0740.237.968

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata