Breaking news

Mikey Hash, de la IComedy, a lucrat ca DJ în Valencia

loading...

Mikey Hash, pe care-l vedeți în fiecare vineri seară, la Icomedy, pe Antena 1, are 26 de ani și este din Deva. De aproape trei ani de zile realizează pe internet emisiunea “Doza de Hash”, care i-a adus notorietatea, în special în mediul virtual, în rândul tinerilor.

mikey hashPentru a sa “Doză de Hash”, pe youtube.com, are deja o comunitate de 450.000 de vizitatori unici.

E specializat în afaceri internationale și a făcut facultatea la Valencia. Cât a stat acolo, doi ani de zile, a lucrat ca DJ în cel mai “șmecher club”, Gaudi.

Am câștigat foarte bine ca DJ, în perioada aia”. După ce s-a întors în țară, a lucrat un an de zile la un cabinet de insolvență din Deva. Până anul trecut, când a primit o propunere de nerefuzat din partea unei cunoscute agenții de publicitate.

“Sora mea, Alexandra, era de ceva vreme în București și a tot încercat să mă aducă și pe mine. Însă n-am vrut decât în anumite condiții. Cei de la agenție mi-au propus să îi ajut în diverse campanii, iar ei, la rândul lor, mi-au pus la dispoziție un studio în care să filmez “Doza” și mi-au oferit un salariu. Colaborez cu ei și în ziua de azi”, a spus Mikey.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata