Breaking news

Mihai Bendeac s-a epilat şi şi-a tatuat numele iubitei pe fund

loading...

Despre Mihai Bendeac se ştie că atunci când interpretează un personaj, nu se dă în lături de la nimic pentru ca transformarea să fie una de excepţie.

bendeac tatuaj fundAşa s-a întâmplat şi la filmările pentru cea de-a doua ediţie a show-ului „În puii mei!”, difuzată miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena  1, când actorul imită un personaj celebru din mediul online, Roby Roberto. Pentru o notă cât mai mare de autenticitate, Mihai Bendeac s-a epilat epileze şi şi-a „tatuat” numele iubitei pe fund – „Danela”. Acestea nu sunt singurele sacrificii pe care actorul le-a făcut de-a lungul timpului pentru ca scheciurile sale să fie unele de excepţie.

Tot în episodul de miercuri, Mihai Bendeac şi echipa sa de actori îi vor aduce în faţa telespectatorilor pe Andrei Versace, într-un scheci fabulos, în care acesta este implicat într-un accident rutier şi ajunge în Rai, pe Adrian Mititelul într-o vizită de excepţie la logoped, dar şi pe torţionarul Vişinescu, într-un nou episod ca director de liceu. Ce alte surprize au mai pregătit aceştia, telespectatorii vor putea urmări miercurea aceasta, de la 20:30, într-un nou episod „În puii mei!”, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata