Breaking news

Mihai Bendeac a vorbit la întalnirile Intact Media Group despre teatru şi femei

loading...

Întalnirile Creative organizate de Intact Media Group ieri au fost de-a dreptul electrizante: Octavia Geamãnu l-a prezentat pe Mihai Bendeac sub multitudinea de personaje pe care acesta le-a întruchipat de-a lungul timpului.

bendeacCu toate acestea, în faţa angajaţilor Intact Media Group nu a venit o vedetã, ci un om îndrãgostit de teatru şi de…femei, în cel mai frumos sens al cuvântului. S-au spus lucruri serioase şi mai puţin serioase, cu toţii plecând molipsiţi de energia lui Mihai.

Mihai Bendeac nu crede în destin, însa a povestit cã “atunci când îmi doresc ceva foarte tare, mã comport ca şi când îl am deja”.  Mai mult, crede în “programare mentalã” şi anume atunci când cineva îşi doreşte ceva se poate întâmpla.

“M-am nascut sa fac teatru” a mãrturisit Mihai, iar intrebat ce va face peste 10 ani, rãspunsul nu a întârziat “Şi mai mult teatru”.

Cand aveam 16 ani îmi imaginam cã sunt la o şedinţã de dat autografe şi zi de zi dãdeam sute de autografe din camera mea. Câţiva ani mai tarziu, lucrurile nu s-au schimbat. De data aceasta însã nu mai îmi imaginez, ci chiar se întâmplã”, a mai spus actorul.

Mihai Bendeac recunoaste ca “pe masura ce trece timpul am din ce in ce mai mari emotii cand sunt pe scena. Daca inainte eram poate “o surpriza placuta”, acum oamenii vin la teatru cu anumite asteptari.”

Mihai nu crede în cãsãtorie: Nu vreau sã fiu cãsãtorit, pentru cã nu vreau sã chinui alţi oameni. Cred cã e mai important sã treci prin viaţa unei femei şi sã laşi o amprentã, decât sã stai lângã ea mereu. Rolul de amant este cel mai frumos. Am îmbrãţişat burlãcia cu toata pasiunea mea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata