Breaking news

Michaela Niculescu, alias Mica de la Abracadabra, a murit la vârsta de 31 de ani

loading...

Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la celebra emisiune pentru copii Abracadabra, a murit joi după amiază, la vârsta de 31 de ani, la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

Michaela NiculescuDupă o lungă suferință, Mica a pierdut lupta cu ciroza hepatică. Joi în jurul orei 16.00, tânăra Mihaela Niculescu a trecut în neființă.

Pacienta a venit la noi având o stare generală gravă. Din 28 februarie a fost internată la secţia terapie intensivă, cu diagnosticul de insuficienţă hepatică, ciroză hepatică. Nici nu s-a luat în calcul un posibil transplant. Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare digestivă masivă, adică o hemoragie cataclismică”, a declarat dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, pentru Adevărul.

Ieri, Mica a dat semne că se simte mai bine, după ce a ieşit dintr-o comă de 40 de ore.

Aflată într-un stadiu avansat, boala i-a afectat şi alte organe din corp, şansele de supravieţuire fiind minime.

Vestea morții tinerei i-a șocat pe apropiați, care au rămas muți de durere.

„Am tot sperat ca Mica să se facă bine. Până azi la ora 10 jumătate a fost bine, s-a rugat toata lumea pentru ea, dar corpul ei a cedat şi s-a întâmplat nenorocirea. A fost un preot, chiar coleg cu ea, care a ţinut slujbe şi s-a rugat, iar lumânarea a stat aprinsă în permanenţă. Dumnezeu s-o odihnească!”, a spus Marian Râlea.

Dana Rogoz, colegă de trupă cu Mica la Abracadabra, a fost devastată de cumplita veste: Ieri aveam speranţe mari. Am visat că în cazul Micăi se va întâmpla o minune. Nu pot să cred că a fost aşa. Nu pot, nici azi când am fost la ea, nu am vrut să cred. Dumnezeu s-o ierte.

loading...
2 Comentarii
  1. Claudiu spune

    Dumnezeu sa o odihnesaca in pace

  2. Tomescu Laurentiu-George spune

    dumnezeu, sa-i ierte pe cei care n-au putut vedea, depista si trata infectia la timp, Dumnezeu s-o ierte si sa o calauzesca in pace, devreme a chemat-o la el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata