Breaking news

Mesaje și SMS-uri amuzante de Crăciun

loading...

Astă seară vine Moșul, încărcat cu sacul roșu plin de daruri și bucurii, iar românii înroșesc firul cu SMS-uri trimise celor dragi.

sms de craciunMilioane de mesaje scrise vor zbura peste munți și văi, până în cele mai calde țări, de la și înspre români, cu ocazia Crăciunului. Dacă nu prea aveți idee ce să le scrieți celor dragi, vă ajutăm noi cu câteva variante de SMS-uri amuzante.

Cu colinde de Crăciun, va dorim un an mai bun, şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă, mult noroc s-aveţi în toate, La Multi Ani cu sănătate!

Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbatori fericite!

Moș Crăciun bate la uşa, scoate mâna din mănuşă și va dă din palmă lui, Darurile cerului, lângă brad şi lângă foc, să vă umple de noroc!

Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin..

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

Moşul vine cam tiptil, niciodata nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

Sărbători fericite și un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Dragă Moș Crăciun, după 30 de ani în care am tot așteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 4 milioane de euro. Promit să-l împart pe din două cu destinatarii acestui mesaj. Crăciun Fericit!

Mă adresez pe această cale membrilor familiei, prietenilor și cunoscuților! Vă informez că sunt dispus(a) ca începând de azi să primesc cadouri pentru a evita aglomerația din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marcă, autoturisme și chiar apartamente. Crăciun Fericit!

L-am văzut urcând pe coș, cu tupeul lui de Moș. Și în sac avea de toate: bani, noroc și sănătate. Sigur vine și la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, iar bradul e la locul lui, Moșul e la treaba lui, să îți fie ție bine, acum și în anul care vine.

Sărbătorile au sosit, bradul l-am împodobit, și în graba cea mai mare, SMS-uri… bagă tare!

Rude, prieteni și amici, pe toți îi SMS-uiți, uitând cum era odată, când umblam din poartă-n poartă.

Buna ziua, eu sunt Moșu’, cel cu nasu-n pic cam roșu, și-am venit prin telefon, nu pe ușă sau pe horn, cu urări de fericire, sănătate și iubire! Crăciun Fericit!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata