Breaking news

Meci demonstrativ pentru Kassandra între Ilie Năstase și Iosif Rotariu

loading...

Ilie Năstase va juca o partidă demonstrativă pentru Kassandra cu Iosif Rotariu, sâmbătă, 27 iunie, la Tenis Club din Curtea de Argeș, în cadrul ediției a doua a Dr. Oetker Press Cup la tenis.

ilie nastaseLa ediția a doua a Dr. Oetker Press Cup și-au anunțat participarea în jur de 40 de ziariști de la publicațiile centrale și TV.

Press Cup este un turneu adresat jurnaliștilor sportivi, care se desfasoara la Tenis Club Curtea de Argeș, între 26-28 Iunie.

Jurnalişti din Moldova, Camerun, Congo, Franţa, Belgia şi România se întrec în cadrul celei de-a doua ediţii a Press Cup “Dr. Oetker” la tenis.

Arbitrul internaţional francez Herve Madramany (“White Badge”) oficiaza partidele competiţiei, iar actorul Victor Yila va comenta meciurile de la deschidere.

Pe site-ul Turneului – http://www.tenisclub-curteadearges.ro/presscup/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Dr. Oetker Press Cup este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata