Breaking news

Matteo a povestit la Radio 21, de ce e singur de peste 8 luni

loading...

La 7 ani de la lansarea lor în studioul Radio 21, Lora şi Matteo au dat tonul distracţiei 2 în 1 la 21. Cei doi şi-au interpretat reciproc piesele, live, la Matinalii 2. Lora a cântat piesa lui Matteo – „Amândoi”, iar Matteo a cântat piesa Lorei – „Fără el”.

Matteo si Lora la Matinalii 21Lora şi Matteo au inaugurat astăzi, pe 21, un nou concept de concerte: 2 în1 la Radio 21.

Recent, Lora s-a întors din concediul petrecut cu soţul ei în Republica Dominicană şi Las Vegas. Crede că dragostea este cel mai important lucru, iar vestea că Matteo este singur de peste 8 luni nu a lăsat-o indiferentă: a promis că-l cuplează cu o prietenă de-a ei.
Am fost şi eu la întâlniri pe nevăzute, dar nu ştiam, de fapt, că merg. Pe soţul meu, Dan Badea, l-am cunoscut la o petrecere, am stat de vorbă, ne-am plăcut”, a povestit Lora.

Matteo are o explicaţie pentru faptul că nu are o iubită :“Sunt singur pentru că n-am replici de agăţat, în afară de aia cu bună, ce faci,  după care bag un zâmbet”.

Pe Lora şi Matteo îi leagă amintiri frumoase de Radio 21:”Aici, la voi ne-am lansat, iar acum, că v-am auzit şi pe voi cântând, în special pe Orlando, cel mai tare imitator din FM, ne gândim chiar la o trupă – “The Twentyones“, au adăugat cei doi artişti. Şi pentru că tot a venit vorba de Orlando, înainte să cânte live la Matinalii 21 piesa “Push it”, Matteo a ţinut să precizeze că la fiecare concert interpretează parodia acestei melodii, lansată anul trecut de Orlando-“Poşete”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata