Breaking news

Marius Manole a cumpărat de la un cerșetor, un maidanez cu 200 de lei

loading...

Talentatul actor Marius Manole, pe care-l veți vedea, din 2 octombrie, în supershow-ul “Totul e permis”, la Antena 1, l-a achiziționat pe Luca, minunatul său cățel, pe când era o mogâldeață abandonată în centrul Bucureștiului.

marius manoleVânzătorul de ocazie era un om al străzii, care s-a gândit, într-o seară, să facă rost de niște bani de buzunar.

Într-o seară, ieșind de la Teatrul de Comedie, am mers cu prietenii la un pahar de vin. Am văzut pe stradă o mogâldeață neagră, care abia se ținea pe picioare, de care s-a apropiat un om al străzii. Văzând scena, nu m-am băgat. După o oră, când am ieșit, omul ăla stătea cu cățelul în brațe și spunea că îl vinde cu 400 de lei. L-am întrebat de ce îl vinde, pentru că l-am văzut când l-a luat de pe stradă, și i-am propus să mi-l dea mie, dar că nu-i dau 400 pe el. Mi-a cerut 300. I-am zis că-i dau 200 – m-am gândit că dacă nu-l iau, o să-l abandoneze pe stradă, pentru că nu o să i-l cumpere nimeni,  și cine știe ce se întâmplă cu el – și mi l-a dat. L-am dus acasă, unde aveam deja o pisică, cu intenția de a-l da cuiva a doua zi. Dar la mine a rămas!”, povestește Marius. Ulterior, Luca s-a împrietenit cu pisica și acum sunt de nedespărțit.

De un an jumate o are Marius pe a sa pisică fără nume. I-a adus-o, într-o zi, actrița Ofelia Popii.

A găsit pe stradă doi pui, pe unul l-a oprit ea, pe celălalt mi l-a adus mie. Așa m-am înrudit cu Ofelia”. Cum a rămas pisica sa fără nume? Pur și simplu. “Am vrut la un moment dat să-i zic Gloria, ca să le spun celor din jur că stau cu Gloria în casă, dar am renunțat”, mai spune el, zâmbind.

„Totul e permis”, cel mai nou, spumos și înclinat show începe miercuri, 2 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata