Breaking news

Marina Almăşan pleacă în Canada ca să-și vadă fiica

loading...

Marina Almăşan plănuieşte o călătorie dincolo de ocean. Fiica ei se află la Montreal, unde îşi susţine masteratul, la prestigioasa universitate Concordia.

marina almasanPentru a fi sigură că fiica ei va fi bine pazită, Marina şi-a făcut în această vară, de la distanţă, o mulţime de prieteni în Canada, aşa că junioara este pe mâini bune…

„Marina mică” a fost găzduită, pentru început, de un om de afaceri român din diaspora canadiană, originar din Maramureş, care, în decursul anilor, i-a primit în casa lui pe mai toţi artiştii români aflaţi în turneu, în Canada.

De altfel, cel care i l-a recomandat Marinei este chiar Gheorghe Turda, bun prieten al realizatoarei tv şi consătean al celebrului canadian originar din România.

Până la vizita pe care Marina i-o va face fiicei sale în Canada, realizatoarea TVR se află pe ultima sută de metri cu noua ei carte, „Bombănelile Marinei”, care urmează să apară în librării în octombrie.

Între timp, Marina a devenit o împătimită a literaturii… medicale. Şi aceasta pentru că, tot din octombrie, Marina începe un altfel de proiect de televiziune la TVR 1 – un show interactiv, pe teme de sănătate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata