Breaking news

Marcel Prodan dezvăluie motivul halucinant pentru care a bătut-o măr pe Alexandra Stan

loading...

La trei luni de când a bătut-o crunt pe Alexandra Stan, impresarul Marcel Prodan spune că a recurs la acest gest întrucât artista a devenit isterică și vroia să se sinucidă împreună cu el.

alexandra stan - prodanMarcel Prodan rupe tăcerea la trei luni de când a bătut-o pe Alexandra Stan și face dezvăluiri incendiare despre artistă, despre care spune că nu e nici pe departe așa inocentă precum pare.

Impresarul spune că a avut o relație de trei ani de zile cu Alexandra și că incidentul din iunie s-a produs pentru că el vroia să se despartă de Alexandra. În momentul când i-a spus de intenție, artista a devenit isterică și a început să-l lovească.

Știu că sunt câteva persoane care mi-au urmărit activitatea și pentru care am fost un exemplu, până în momentul în care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relație de iubire de circa 3 ani, relație pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tăcere, numindu-mă doar „managerul” ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzații de șantaj pe care încearcă să mi-o pună în cârcă”, așa își începe Marcel Prodan, destăinuirea pe contul său de facebook.

După care continuă dezvăluirile spunând că: Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunț că vreau să ies din relația încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani. Nu a fost singura dată când Alexandra a reacționat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relației noastre și să mă mut, ea avea un comportament violent și isteric față de mine și amenința mereu cu lucruri din ce în ce mai grave – inclusiv cu sinuciderea. Îmi pare nespus de rău că nu am știut cum să reacționez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii, ci cu cariera ei și cu relația noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam și mi-a tras de volan, spunându-mi că „mai bine ne sinucidem”. Există la dosarul penal declarațiile unui martor care a văzut mașina șerpuind pe șosea și declarațiile polițiștilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe față. Nici după 4 luni de la incident nu știu cum ar fi trebuit să reacționez, nefiind implicat în relații cu femei violente până la acel moment. Știu că asta nu șterge derapajul meu comportamental și nu-l scuză.

Marcel Prodan spune că abia după acest incident grav și-a dat seama că Alexandra trebuia să viziteze mult mai des un medic psiholog și că artista nu este atât de inocentă pe cât pare.

Acum știu că trebuia să viziteze un medic psiholog mult mai des decât o făcea deja. Am avut o relație cu mama copilului meu timp de 11 ani și ne-am despărțit în condiții absolut normale. Suntem și acum prieteni și avem grijă de copilul nostru. Cu toate că Alexandra Stan nu este nici pe departe persoana inocentă care își dorește ea să pară, îmi pare rău că nu am putut să fiu calm în față violențelor fizice și verbale ale domnișoarei Alexandra Stan și în fața jignirilor abjecte aduse familiei mele”, și-a încheiat Marcel Prodan mărturisirea pe facebook.

Așa se explică de ce Alexandra Stan nu a depus plângere penală pe numele lui Marcel Prodan pentru violență, ci doar pentru șantaj.

Marcel Prodan a descoperit-o pe Alexandra Stan în 2009, după ce aceasta a participat la Festivalul de la Mamaia.

În prezent, Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, pe plan internațional, alături de Inna.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    Ale dracu fomei …

  2. Dorel spune

    Din pacate sunt multe femei cu chip de inger pe din afara iar pe interior sunt demoni .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata