Breaking news

Manuel Dinculescu, amendat cu 400 de euro, în Spania, pentru că a aruncat o țigară pe geamul mașinii

loading...

Matinalul de la PatruLA 21, Manuel Dinculescu a pățit-o în Spania: s-a ales cu o amendă de 400 de euro pentru că a aruncat țigara pe geamul pe mașinii, în timp ce mergea pe autostradă!

dinculescu amenda spaniaDinculescu a povestit, astăzi, în direct, la Radio 21, cum s-a întâmplat totul: Eram pe autostradă în Spania și am aruncat țigara pe geamul mașinii. Și la un moment dat, dar după mult, mult timp … m-a oprit poliția și mi-a dat 400 de euro amendă!

Matinalul povestește că a rămas surprins de faptul că polițiștii au reușit să-l identifice și să-l amendeze.

„I-am întrebat cum și-au dat seama că eu am aruncat țigara! Și mi-au zis: am fost sunați de cineva din spatele tău de pe autostradă, care a raportat mașina și numărul de înmatriculare, ne-am sesizat, te-am oprit, te-am prins pe camere. Nu pentru gestul de a arunca țigara pe geam ți-am dat amendă de 400 de euro, ci pentru că aici clima este uscată și ai fi putut provoca un incendiu catastrofal” a povestit Dinculescu.

Mărturisirile s-au ținut apoi lanț. Vlad Craioveanu a povestit că în copilărie a reușit să dea foc unui gard iar pe vremea când stătea în apropierea Pieței Universității se distra aruncând cu petarde de la geam: Mi-aduc aminte că o dată îmi rămăsese de la Revelion o cutie cu petarde.. și ținteam decapotabilele de pe bulevard. Aveam o precizie de chinez, frate!

Orlando a experimentat efectele curentului electric: Mi-am băgat mâna în spatele televizorului și m-am curentat de am văzut stele verzi!

Câștigător la trăsnăi însă a fost tot Manuel Dinculescu –  vedeta Radio 21 a schimbat macazul unui tren!

Fiind la Bușteni, ce mi-a trecut mie prin cap… să merg la gară și să schimb macazul trenului. Și-am schimbat macazul!” a povestit matinalul.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata