Breaking news

Mamaia Music Awards 2014 și-a desemnat câștigătorii

loading...

Stațiunea Mamaia din Constanța a fost gazda celei de-a doua ediții a premiilor Muzicale Mamaia Music Awards, desfășurate în Piațeta Perla în prezenta a peste 10.000 de spectatori.

mamaia music awards 2014Vedete muzicii românești nominalizate la Mamaia Music Awards 2014, au sosit pe covorul roșu pregătit de organizatori, la fel cum se întâmplă în cadrul celebrelor premii din SUA.46 de artiști români și-au disputat premiile la cele 16 categorii ale Mamaia Music Awards 2014.

Connect – R a fost desemnat câștigător la categoria Favorite Artist, categorie la care au fost nominalizate și artistele Delia și Andra.

În timp ce Nelu Ploieșteanu a primit premiul pentru Favorite Party Artist iar Naguale și-a adjudecat trofeul pentru Favorite International Artist.

Printre cântăreţii care au urcat pe scenă se numără Nico, împreună cu băieţii de la Codu’ Penal, Rocsana Marcu şi Nelu Ploieşteanu, cât şi Andreea Lazăr, iubita lui Luis Lazarus.

Trupa Maxim a reușit să-și adjudece un trofeu au fost membrii trupei Maxim, la categoria Favourite New Artist, grație piesei ”Sărutări criminale”, compusă de Adrian Sînă.

Am muncit foarte mult ca să ajungem aici. Am muncit luni întregi, mergeam zilnic la studio, petreceam ore întregi acolo și a dat roade“, au spus membrii trupei Maxim.

Și Pepe a fost pe lista laureaților. Melodia “E Vara mea” a ieșit câștigătoare la categoria Favourite Song.

La final, spectatorii Mamaia Music Awards 2014 au avut parte de un moment inedit. Cei 16 sportivi care vor participa în această seară la Gala Superkombat, au fost prezentați oficial. Printre ei, se numără și Cătălin Moroșanu, supranumit Moartea din Carpați.

Invitatul special al evenimentului este Remy Bonjasky, triplul campion mondial de K1. Gala Superkombat va începe în această seară, de la ora 21.00 și va avea loc la Sala Sporturilor din Constanța.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata