Breaking news

Luminița Anghel: Va trebui ca România să își dorească să câștigăm Eurovisionul

loading...

Luminița Anghel a declarat sâmbătă seară după semifinala Eurovision România că țara noastră trebuie să își dorească să câștige concursul Eurovision și că nu trebuie să ne speriem de faptul că nu am putea găzdui această manifestare internațională, întrucât EBU susține foarte mult competiția.

luminita anghel eurovision 2013Luminița Anghel s-a calificat sâmbătă seară în finala Eurovision România 2013, cu piesa Unique, compusă de spaniolul Rafael Herrero.

La scurt timp după ce și-a încheiat evoluția pe scenă, Luminița Anghel a declarat pentru exclusivNEWS.ro, că: noi ne-am simțit foarte bine, cred că am fost buni, asta ne-am dorit foarte mult, să fim bun. Sunetul a fost perfect, atmosfera a fost foarte bună, băieții au fost în mare formă, și noi ne iubim foarte mult proiectul și sper să aibă și șanse de câștig.

În privința faptului că este principala favorită la câștigarea selecției naționale, artista a spus că: nu nu știam, am mai citit prin presă, dar eu nu sunt genul de artist care se culcă pe o ureche. Lucrurile astea nu mă încântă mai deloc. Pentru că de fiecare dată când ești dat drept favorit îți atragi foarte mulți dușmani. Eu cred că Dumnezeu alege momentul potrivit pentru mine, pentru că mă iubește.

Luminița Anghel spune că as ales o piesă de forță și dramatică pentru că așa se poate exprima cel mai bine.

Eu am primit peste 20 de piese din străinătate, din țări precum Marea Britanie, Norvegia, Suedia, dar am ales Spania pentru că am cerut o piesă dramatică. Știu că mă pot exprima cel mai bine așa. Piesa de azi este o piesă dramatică și de emoție foarte puternică. Și cred că își poate găsi locul în finala internațională, pentru că dacă ne uităm în trecut, în fiecare an a câștigat ceva aparte decât marea masă de piese care au fost selectate”, a mai precizat Luminița Anghel.

Cât privește prognosticul pentru finala internațională, dacă ajunge să reprezinte din nou România, Luminița a declarat: intenția este  cel putin pe locul 2 să venim acasă, dar noi vrem unul ca să se sperie romanii.

Întrebată dacă se va întâmpla previziunea cu locul unu, Luminița a spus bucuroasă că:  vă apucați să construiți o scenă frumoasă cu lumini multe.  Eu zic ca ar fi o mare minune să se întâmple asta, și o mare mândrie pentru România. Toată lumea spune că România ar fi imposibil să susțină un asemena eveniment. Toată lumea știe că EBU susține foarte mult țara care găzduiește acest eveniment. Va trebui să ne dorim să-l câștigăm.

Luminița Anghel a reprezentat România la Eurovision în 2005, la Kiev, unde a câștigat semifinala în care a participat împreună cu trupa Sistem, iar în finala internațională s-a clasat pe locul trei, cea mai bună clasare a României până atunci, din istoria participării la Eurovision.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata