Breaking news

Luminiţa Anghel: Mama m-a născut la vârstă de 42 de ani!

loading...

Cristina Cioran şi Paula Chirilă au avut-o invitată astăzi, în platoul “Draga mea prietenă”, pe cântăreaţa Luminiţa Anghel. Artista a vorbit despre copii, despre geloziile care mai apar între aceştia, dar şi despre sarcina, în general.

luminita anghel - kanal dMama a trei copii, doi înfiaţi, David şi Măriuca, şi unul biologic, Filip, artista a povestit că şi în familia ei, copiii şi-au manifestat mici gelozii, unul faţă de celălalt.

Nu cred că am auzit de fraţi care să nu se <bată> între ei. Copiii mei aveau probleme, unii cu alţii, pe rând, în funcţie de apariţia lor în familie. Copilul cel mare (David – n.r.) o , pe şest, pe cea mică, (Măriuca – n. r.), că să nu se prindă mami (Luminiţa Anghel – n.r.) … Când a venit cel mai mic, Filip, am fost că o cloşca pe lângă el, foarte protectoare, şi nu-l lăsăm nicio clipă singur”, a spus Luminiţa.

Luminiţa Anghel l-a adus pe lume pe fiul sau cel mic, Filip, la vârstă de 43 de ani. Vedetă spune că vârstă nu a fost un impediment în venire ape lume a micuţului.

În secolul XXI nu cred că se mai pune problema naşterii unui copil la o vastă mai înaintată. (…) Odată cu înaintarea în vârstă, este adevărat că intervin probleme de sănătate. (…) Mama mea, şi erau vremuri cu totul şi cu totul diferite faţă de cele de acum, m-a născut la vârstă de 42 de ani”, a declarat artista.

Emisiunea “Draga mea prietenă”, moderată de Cristina Cioran şi Paula Chirilă, se difuzează de luni până vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata