Breaking news

Luis Lazarus e colecționar de armuri, buzdugane și măști de gladiator

loading...
0 22

Luis Lazarus, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 23 iulie, în postura de concurent la “Splash! Vedete la apă”, are o colecție impresionantă de arme, armuri și măști de gladiator.

luis lazarus - armuri“Am zeci de arme din Spania, săbii, arbalete, buzdugane, cuțite, scuturi, măști de gladiator și armuri. Prima piesă din această colecție, o sabie, am cumpărat-o prin 1998, din Toledo. Piesa de rezistență a colecției este o armură completă, pe care am achiziționat-o în 2004. O singură dată am îmbrăcat-o, cu mulți ani în urmă, când eram mult mai slab”, a spus vedeta tv.

Luis Lazarus a acceptat să participe, din 23 iulie, la “Splash! Vedete la apă”, din dorința de adrenalină și de noi provocări.

“Eu, fiind născut pe malul Dunării și crescut la Constanța, am făcut înot de mic. Sărituri, însă, niciodată. De aceea am considerat “Splash!” o provocare. Eu, fiind dintotdeauna un om interesat de sporturile extreme, un om care a riscat foarte mult, am luat-o ca pe o chestiune atipică pe care trebuie să o încerc”, a mai spus Luis Lazarus.

armuri

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata