Breaking news

Lucian Colareza l-a uimit pe David Bisbal cu talentul său muzical – VIDEO

loading...

A fost pe placul Loredanei şi al lui Smiley în ultimul sezon de la “Vocea României”, a lansat apoi o piesă de dragoste “Navego El Tiempo”, dar înainte de asta l-a dat pe spate pe David Bisbal. Este vorba despre Lucian Colareza, pe care Loredana l-a numit latino lover-ul perfect. 

DAVID BISBAL SI LUCIAN COLAREZAArtistul este fan David Bisbal şi a avut ocazia să-l întâlnească, acum câţiva ani, când acesta a venit să susţină un concert la Bucureşti.

Mai mult decât atât, Colareza i-a şi cântat Acapella lui Bisbal piesă “Mi princesa”, primind, la sfârşit, o îmbrăţişare din partea celebrului interpret spaniol, care i-a spus, la final, că îl apreciază.

“Wow…a fost un super moment !!! Nici nu mă aşteptăm !! În urmă cu 3 ani, când David a concertat la Sala Palatului în Bucureşti, directoarea fan clubului David Bisbal România, mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză.Ştiind că sunt cel mai mare fan al lui şi poate singurul care îi cânta melodiile la noi în ţară, această doamna minunată a făcut tot posibilul că eu să întru la el în culise. Toată lumea era pregătită, toţi aveau câte un cadou iar eu nu aveam nimic. Şi mi-a venit o idee, i-am spus plin de emoţii: “David, yo tengo un regalo musical pară ţi” adică “David , am un cadou muzical pentru ţine”. I-am cântat chiar o melodie din repertoriul lui şi m-a îmbrăţişat şi m-a felicitat, ceea ce pentru mine a însemnat foarte mult. Sper că într-o zi să reuşesc să cant alături de el pe scenă şi voi face tot posibilul să se întâmple acest lucru”, şi-a amintit emoţionat Lucian Colareza.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata