Breaking news

Loredana Groza s-a bronzat în Tenerife!

loading...

7După un an încărcat, sute de ore petrecute în studioul de înregistrări, zeci de concerte și zile în care a filmat de dimineața până seara în Buftea, Loredana și-a luat o scurtă vacanță. A petrecut aproape o săptămână în Tenerife, unde și-a încărcat bateriile și în același timp a avut parte de experiențe inedite, precum aceea de a servi mâncarea din farfurii… suspendate.

Loredana a ales să iîși petreacă vacanta în Tenerife, deoarece consideră că este o destinație cât decât apropiată de România și unde artista s-a putut bucura de căldură, a stat la soare și a făcut masaje thailandeze: “A fost pentru prima oară când am mers în Tenerife, dar nu prima oară într-o insulă a Spaniei – am mai fost în Ibiza și Palma de Mallorca. Mi-a plăcut foarte mult destinația aceasta și mi-a amintit de insula Santorini din Grecia, tot o insula vulcanică. Ne-am cazat într-un hotel în care ne-am simțit ca acasă, deoarece cei de la hotel ne-au tratat excelent. Una din surprizele oferite a fost într-una din seri când ne-au invitat la o cina unde ne-au arătat o invenție brevetată chiar de bucătarul lor: servirea mâncărurilor în farfurii suspendate. A realizat un sistem în care pe o farfurioară suspendată în aer servești gustări într-un mod cu totul inedit, că dintr-un film science fiction”, a  mărturisit Loredana.

Artista, alături de familie, s-a relaxat aproape o săptămână pe insulă și a profitat de faptul că și alți prieteni erau acolo: “M-am odihnit în cea mai mare parte a timpului, mi-am încărcat bateriile, am citit mai multe cărți interesante, printre care “Muzicofilia” a lui Oliver Sacks și câteva cărți ale lui Alen de Botton, dintre care “Status anxiety” chiar o recomand. Am avut surpriza să descopăr foarte multe locuri, iar în ultima seară am mâncat într-un restaurant în care întâmplarea făcea ca toți angajații să fie români. Pe lângă faptul că ne-au servit din suflet, s-au bucurat când ne-au văzut, au spus că este o minune că m-au întâlnit chiar acolo. Le-am spus că sper ca acest lucru să fie un semn bun pentru anul care a început”, ne-a mărturisit Loredana Groza.

Ștefania Stancu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata