Breaking news

Lora ia în calcul varianta adopţiei unui copil

loading...

Lora, juraă în show-ul Next Star,  îşi doreşte însă foarte mult un copil, iar pentru asta ia în calcul şi varianta adopţiei.

lora - antena 1Face parte din  juriul unei emisiuni de succes, Next Star, are o carieră de invidiat şi un soţ extraordinar, care o iubeşte şi o apreciază foarte mult.

Sunt copii pe care Dumnezeu ţi-i dă să-i naşti, dar şi copii pe care ţi-i dă să îi ai. Ne dorim mult un copil şi nu excludem nici adopţia. Mama mea a fost şi ea înfiată, aşa că luăm în calcul şi asta. În anturajul nostru avem prieteni care au făcut deja asta, ba mai mult, unii dintre ei aşteaptă acum şi venirea pe lume a primului copil”, a declarat Lora.

Atunci când se află pe platoul de filmare de la Next Star, show difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, frumoasa jurată recunoaşte că se emoţionează foarte repede.

Dacă văd un băieţel talentat, spun imediat că aş vrea şi eu un copil aşa… dacă văd o fetiţă, îmi dau seama că îmi doresc şi o fetiţă. Eu nu-mi doresc un copil, îmi doresc toţi copiii!” a spus amuzată Lora.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata