Breaking news

Lora crede că lumea e mai bună de Crăciun

loading...

Lora, jurata de la Next Star spune că ea crede că de Crăciun, lumea e mai bună de Crăciun, însă și-ar dori ca lumea să fie la fel în fiecare zi.

loraCa aproape în fiecare an, Lora va petrece Crăciunul alături de familie.

“Din punctul meu de vedere, în cele trei zile de sărbătoare trebuie să stai lângă persoanele cele mai apropiate, părinți, frați și prieteni buni. Asta înseamnă adevăratul spirit al Crăciunului pentru mine”, spune interpreta. Pe masă va avea toate felurile de mâncare tradiționale, dar și dulciurile făcute cu drag de mama ei.

“Obiceiul pe care-l respect cu sfințenie de Crăciun, de câțiva ani buni, este acela de a mă gândi numai la lucruri pozitive și de a mă înconjura de oameni dragi”, mai spune ea.

Pentru Lora, Crăciunul reprezintă cea mai importantă, frumoasă și caldă sărbătoare a anului: Cred că lumea e mai bună de Crăciun, însă mi-aș dori să fim la fel în fiecare zi a anului.

Dacă de Crăciun, Lora va fi în mijlocul familiei, de Revelion interpreta se va afla alături de public: Voi avea cinci evenimente în noaptea dintre ani și sunt fericită că voi intra în Noul An făcând ce-mi place, alături de echipa mea.

Și chiar dacă miezul nopții o va prinde în timpul unui concert nu va uita ca, la 12 noaptea să-și pună o dorință.

Ce va purta în noaptea de Revelion nu știe încă: Am câteva variante pregătite deja de Cera Mihăilescu, partenera mea în business-ul cu haine și sunt sigură că o s-o aleg pe cea mai potrivită cu foarte puțin timp înainte de Anul Nou.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata