Breaking news

Lora a oferit telefonul ei cadou unei concurente de la „Next Star”

loading...

Lora i-a îndeplinit unei concurente Next Star, o mare dorinţă, aceea de a avea propriul telefon. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit în dar, tinerei artiste, chiar telefonul ei personal.

lora telefon concurenta next starDenisa, concurenta în vârstă de 10 ani din Motru, îşi dorea foarte mult să poată ţine legătura cu tatăl său, iar pentru asta avea nevoie de un telefon mobil. Lora nu a stat pe gânduri şi a renunţat la celularul ei. Aşa se face că Denisa Ungureanu a primit nu doar telefonul de la Lora, ci şi trofeul şi un bilet spre marea finală a show-ului, pentru că juraţii, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Lora, au fost de-a dreptul impresionaţi de felul în care concurenta a cântat o piesă de muzică populară.

Alături de ea au concurat şi alţi copii talentaţi, hotărâţi să pună mână pe premiul de 20 000 de euro, dar şi pe trofeul celui de-al patrulea sezon „Next Star”. Astfel, Andrada Vlăsie din Bârlad a venit şi ea hotărâtă să facă spectacol şi a cântat o piesă dificilă, după cum juraţii au mărturisit, „Adagio”, şi a ridicat sala în picioare. „Având în vedere cum a reuşit să interpreteze o piesă atât de dificilă, Andrada poate cânta absolut orice vrea”, a declarat Pepe.

Cristian Zlatan, un puşti în vârstă de 11 ani din Huşi, a avut parte de o super surpriză pe scena „Next Star”. Echipa show-ului a adus-o pe sora lui în platoul emisiunii după ce concurentul din Huşi nu o mai văzuse de un an de zile, fiind plecată în Paris. Cu toate că emoţiile l-au copleşit, Cristian i-a impresionat pe juraţi cu mişcările de streetdance.

Concurenta care i-a ridicat pe juraţi de pe scaune şi i-a ademenit pe scenă alături de ea este Pop Aiana Maria, o fetiţă în vârstă de 5 ani care i-a topit pe membrii juriului cu carisma ei. „Este o fetiţă foarte scumpă. Parcă era o păpuşică pe scenă care a demonstrat că are calităţi vocale la o vârsta atât de fragedă”, a fost de părere Vasile Muraru.

Teodor Danci, concurentul din Constanţa i-a impresionat pe juraţi cu piesa „All Of Me” a lui John Legend, dar a şi avut parte de un moment emoţionant chiar înainte de a cânta pe scena de la „Next Star”. Dan Negru l-a ajutat să-şi învingă teama de înălţime şi l-a  invitat la un tur cu elicopterul deasupra oraşului. „Teodor este extraordinar de talentat. Este la vârsta la care va suferi schimbări de voce, dar nu trebuie să se teamă de asta pentru că va trece. Are un timbru superb!”, a spus Lora.

Erikăi Prodea, concurenta în vârstă de 12 ani, a avut şansa să urce pe scenă alături de actorul Marius Vizante şi i-a impresionat pe membrii juriului cu dezinvoltura sa, dar şi cu talentul şi pasiunea de a cânta la pian. Erika a obţinut nenumărate premii şi a reuşit să înveţe să cânte la acest instrument de pe cartoane pe care desena claviatura, pentru că nu-şi putea permite să cumpere un pian. „Erika are geniu pentru această meserie. Poate ajunge şi o bună pianistă, dar şi actriţă, pentru că este un copil super dotat”, a mai spus Vasile Muraru.

Teodora Simon a apărut deja într-un spectacol la Opera din Iaşi, iar pe scena de la „Next Star” i-a emoţionat pe juraţi cu vocea sa caldă. „Ne-a transmis sufletul ei curat, împăcat, fericit şi mulţumit”, a mărturisit Maria Cârneci.

Isabella Pămpărău, micuţa moldoveancă în vârstă de 12 ani, i-a emoţionat pe juraţi cu vocea sa puternică: „Ne-a demonstrat că poate cânta o notă acută cu toată intensitatea, cu putere şi cu emoţie. Are o voce foarte bine antrenată şi s-a implicat în fiecare notă din piesă pe care a interpretat-o într-un mod anume. Este o interpretă în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Pepe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata