Breaking news

Liviu Vârciu dezvăluie cu ce se ocupă foștii săi colegi de la L.A.

loading...

Liviu Vârciu se pune pe dezvăluiri la show-ul Te pui cu blondele. După ce a mărturisit că a sărutat-o pe gură pe Andreea Bălan, Liviu dezvăluie cu ce se ocupă foștii săi colegi de la L.A.: Ache are o firmă de termopane, Adi e ajutor de bucătar.

liviu varciuMiercuri, 5 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Liviu Vârciu își amintește de perioada în care a cântat, alături de colegii săi, Aurelian Ciocan și Adrian Zainea, în trupa L.A., el fiind singurul dintre ei care a rămas în zona show-biz-ului. De asemenea, Liviu va dezvălui cu ce se ocupă, în prezent, foștii săi colegi.

Acum, Ache are o firmă de termopane în Constanța, s-a recăsătorit și are un băiețel. Iar Adi este ajutor de bucătar, la Londra, și urmează să devină bucătar. De altfel, el tot timpul a cochetat cu bucătăria. Trebuie să recunosc că, dintre noi trei, Adi cânta cel mai bine…, povestește Liviu, în show-ul prezentat de Dan Negru.

L.A. a fost o trupă românească de muzică de petrecere, înființată în 1998, la Constanța, printre cele mai cunoscute piese numărându-se “Ochii tăi” și “Toată viața mea”.

Ce alte dezvăluiri va mai face Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 5 august, de la ora 21.30, într-o nouă ediție a show-ului de cultură generală “Te pui cu blondele?” în care, alături de el, se vor mai afla Andreea Bălan și Mihai Morar.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata