Liviu Vârciu dezvăluie cu ce se ocupă foștii săi colegi de la L.A.

loading...

Liviu Vârciu se pune pe dezvăluiri la show-ul Te pui cu blondele. După ce a mărturisit că a sărutat-o pe gură pe Andreea Bălan, Liviu dezvăluie cu ce se ocupă foștii săi colegi de la L.A.: Ache are o firmă de termopane, Adi e ajutor de bucătar.

liviu varciuMiercuri, 5 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Liviu Vârciu își amintește de perioada în care a cântat, alături de colegii săi, Aurelian Ciocan și Adrian Zainea, în trupa L.A., el fiind singurul dintre ei care a rămas în zona show-biz-ului. De asemenea, Liviu va dezvălui cu ce se ocupă, în prezent, foștii săi colegi.

Acum, Ache are o firmă de termopane în Constanța, s-a recăsătorit și are un băiețel. Iar Adi este ajutor de bucătar, la Londra, și urmează să devină bucătar. De altfel, el tot timpul a cochetat cu bucătăria. Trebuie să recunosc că, dintre noi trei, Adi cânta cel mai bine…, povestește Liviu, în show-ul prezentat de Dan Negru.

L.A. a fost o trupă românească de muzică de petrecere, înființată în 1998, la Constanța, printre cele mai cunoscute piese numărându-se “Ochii tăi” și “Toată viața mea”.

Ce alte dezvăluiri va mai face Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 5 august, de la ora 21.30, într-o nouă ediție a show-ului de cultură generală “Te pui cu blondele?” în care, alături de el, se vor mai afla Andreea Bălan și Mihai Morar.

698 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*