Breaking news

LeeYa va purta la Gala Romanian Top Hits, o ținută veche de 30 de ani cusută cu fir de aur

loading...

LeeYa își face debutul în muzică participând la Gala premiilor muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013 de la Bacău, îmbrăcată într-o ținută veche de 30 de ani și cusută cu fir de aur.

leeyaLeeYa, proaspăt aparută în peisajul muzical, unde pana acum a activat ca textieră pentru mai mulți artiști români, va fi prezentă pentru prima oara la Gala premiilor muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013 de la Băcau!

LeeYa și-a pregătit din timp trei ținute special pentru acest eveniment unde va fi prezentă toată “crema” muzicii românești, piesa de rezistență fiind reprezentată de un bolero – vechi de mai bine de 30 de ani – cusut cu fir de aur.

“În această dimineata eu si echipa mea ne-am trezit devreme si am plecat deja inspre Bacau, la Romanian Top Hits, unde am pregatit un show de exceptie, cu surprize muzicale si coregrafice, cu un nou coleg la saxofon. Suntem in pregatiri de mai bine de o saptamana si cel mai complicat a fost sa imi gasesc vestimentatia. Dar am avut noroc ca mama mea este un mic geniu si ea s-a ocupat, din acest punct de vedere, de vestimentatia mea. Voi avea trei tinute, doua pentru covorul rosu si una pentru scena. Dar piesa de rezistenta o reprezinta un bolero extrem de vechi, de mai bine de 30 de ani,  cusut cu fir de aur, pe care mama mi l-a facut cadou acum. Abia astept sa ajung acolo sa ne distram pe cinste!!!”, a dezvăluit artista.

Elena a lucrat și cu Antonia si The Marker la piesa “Jameia”, dar și cu  Ryan&Radu, pentru single-ul “Vente Cubana”.

În clipul ei de debut în cariera solo, “Gitana” apare actorul Denis Ștefan care a învățat-o să călărească la filmări, dându-i câteva ponturi de echitație.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata