Breaking news

Lăcătuș Nicolae, jandarm la Fălticeni, face ravagii pe internet cu vocea sa – VIDEO

loading...

Lăcătuș Nicolae un tânăr din Fălticeni, jandarm de meserie, face ravagii pe internet cu vocea sa. Tânărul în vârstă de 24 de ani a postat pe pagina sa de Facebook un video în care este filmat cum interpretează piesa „Eram tânăr cu speranțe”.

nicolae lacatusÎn doar 48 de ore de la postarea videoclipului pe contul său de Facebook, Nicolae Lăcătuș a fost asaltat cu peste 3.500 e comentarii, 35.558 de like-uri, iar videoclipul a fost distribuit de peste 20.000 de persoane.

Interpretarea curată și emoționantă a lui Nicolae Lăcătuș a impresionat pe toți ce care i-au ascultat înregistrarea. La unison, toți au spus că i-a emoționat până la lacrimi interpretarea, că li s-a făcut pielea de găină, că are voce de aur și îi îndeamnă să meargă la concursuri gen Românii au talent și Vocea României.

Copleșit de atâtea aprecieri, Nicolae Lăcătuș a postat în urmă cu 10 minute un mesaj pe contul său de Facebook în care spune: Vă mulțumesc tuturor. Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la toți. Nu fac față. Sunt foarte bucuros!

Tânărul jandarm spune că a învățat această piesă de la tatăl său. Nicolae pare să fie pasionat de cântat, lucru demonstrat și de fotografiile făcute în mai multe localuri unde cântă prietenilor și apropiaților.

Știrea cu succesul lui Nicolae Lăcătuș pe internet, grație vocii sale, a fost fost preluată de mai toate publicațiile online locale și naționale din țară.

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    are o voce superba

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata