Breaking news

Kittens, videoclip printre delfini

loading...

Frumoasele surori din trupa Kittens, Marlene și Claudia, au filmat vineri videoclipul single-ului Persia compus de David Deejay.

Kittens (7)Managerul Bob Taylor, împreună cu regizorul Iulian Moga și echipa acestuia formată din 15 oameni au filmat de dimineața, de la ora 7.00, până la 22.00. “Pisicuțele” împreună cu Moga&company nu au simțit cum au trecut cele 15 ore fiindcă s-au distrat pe cinste, bucurându-se și de o vreme foarte frumoasă. Ideea lui iulian de a filma numai pe apă (Marea Neagră – Mangalia) a fost extrem de originală, fiind astfel și primul videoclip al unei trupe filmat doar pe mare. Chiar dacă au avut mici surprize din cauza valurilor agitate, aceștia s-au distrat la maxim și au luat fiecare întâmplare în sens pozitiv.

Invitati speciali în videoclip au fost: 3 supemanechine de la “Fizz Models Internațional”, un manechin masculin dar și Fizz care are un rol special. Kittens au avut la dispozitie un yaht de un milion de euro și un elicopter, iar vestimentația frumoaselor cântărețe în acest videoclip de vară s-a compus din 4 rochițe sexy și costume de baie create de Sonia Trifan, special pentru acest eveniment. Kittens (10)

Iulian Moga, pe lângă managerul Bob Taylor, s-a arătat și el foarte încântat de imaginile surprinse din elicopter deasupra yahtului, iar părerea lui ca regizor este că va fi un videoclip High Class, fără îndoială. Dealtfel este și “unul foarte scump pentru că împreună cu  casa de discuri CAT MUSIC am vrut să facem ceva foarte special și original, și nu vrem să copiem pe nimeni” a spus Fizz. Costurile vor fi suportate de manager și de casa de discuri.Kittens (6)

Ca și întâmplări inedite putem spune că în toiul filmarilor a apărut un grup de delfini iar Fizz i-a surprins pe camera de making of, iar pe site-ul www.kittens.ro se pot viziona aceste scene.
loading...
1 Comentariu
  1. Monica spune

    imi place foarte mult aceasta melodie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata