Breaking news

Jorge s-a cununat civil pentru a doua oară, dar cu altă femeie

loading...

Jorge și Ramona, actuala soție a artistului, s-au distrat de minune în ziua cununiei. Aflați la petrecere, cei doi au ieșit în parc unde au făcut câteva poze spontane.

jorge si ramonaÎn showbiz-ul românesc există și oameni fericiți iar dovada cea mai clară în acest sens o constituie Jorge, simpaticul cântăreț și prezentator al emisiunii ”România dansează„ de la Antena 1.

Aflat pe culmea succesului profesional, artistul trăiește o poveste superbă de dragoste alături de Ramona Prodea, una din cele mai promițătoare femei de afaceri din România.

E un lucru minunat ca din când în când să nu ne luăm prea în serios. În spatele restaurantului am găsit un coș de cumpărături și am început să ne distrăm ca doi copii” spune Jorge.

Cei doi tineri au trecut zilele trecute pe la Primăria Sectorului 2 din Capitală pentru a oficializa relația lor sentimentală, pe care au început-o în urmă cu un an. La mica petrecere ce a urmat cununiei civile, Jorge și Ramona au fost înconjurați doar de prietenii apropiați, de familie și de fetițele lor.

Jorge și Ramona au arătat încă o dată că formează un cuplu deosebit de stilat și elegant, la cununia civilă amândoi au fost îmbrăcați la patru ace, fiind două prezențe extrem de calde și plăcute. Nașii lor sunt avocatul Cristian Sârbu și soția acestuia. Urmează o nuntă restrânsă, ca în povești, în Turcia, într-un resort de lux.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata